• Våra resor

    Sista dagen på semesterveckan

    Trevlig Söndag Kära Bloggvänner

    I natt övernattade vi i stugan på Skara Sommarlands Camping – First Camp Skara. Upplevelsen var tillfredsställande, men stugan var kylig och toaletten var belägen en bit bort. Jag vaknade klockan två på natten och behövde använda toaletten. Det regnade kraftigt utomhus och jag blev ännu kallare. Jag längtade hem och kände mig utmattad av att vara borta. Det börjar kännas ansträngande och jag önskar att jag kunde stanna i min säng och ta det lugnt. Men vi måste stiga upp, städa stugan och tillbringa en heldag till på Skara Sommarland.

    Häng med

    Värt att se hennes glada ansikte

    Efter att ha packat in allt i bilen och städat stugan var det dags att checka ut. Därefter fortsatte vi till Skara Sommarland för dag två. Vi anlände precis när de öppnade klockan tio och det var inte mycket folk. Jag antar att det berodde på vädret var utlovat regn och prognosen visade bättre väder efter lunch. Idag hanterade jag min ångest bättre. Den var närvarande, men inte lika intensiv som igår. Eftersom jag inte åker karuseller blir det mycket sittande, gående och väntande för mig. Jag ägnar tiden åt att fotografera och filma när Bellis och BQ åker.

    Sammanfattningsvis är dessa aktiviteter främst avsedda för Bellis skull, då jag personligen inte är särskilt förtjust i nöjesfält, sommarland och liknande platser. Faktum är att jag aldrig har varit det. Jag anser att det är en kostsam aktivitet med långa köer och mycket folk. Trots detta är det värt att offra sig för barnens skull och det är underbart att se henne glad. Sammanlagt tillbringades tre timmar på plats och när Bellis fick avsluta med att åka tre av de mest underhållande karusellerna hon tyckte om så tog vi farväl av Skara. Vi hade sedan fyra timmars bilresa hem igen. Vi har nu återvänt hem sedan ungefär klockan sex ikväll och är i stort sett mycket nöjda med vår semestervecka. Det är skönt att vara hemma och jag inser att jag älskar mitt hem.

    Mer användbara länktips

     Mer av våra resor – Sweetwords

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    3