Mirre

Lär känna mig – Mirre

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min egna familj i Dalarna.

Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag är utbildad och jobbar som barnskötare på en stor förskola med 11 avdelningar. Jag jobbar på småbarnsavdelning med barn 1-3 år. Jag har innan det jobbat på privat tandläkarklinik som tandsköterska. Lycklig flickvän till BQ sedan 2000, efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov – 2013.

Smålänningen: Jag är en rätt sprallig tös som har lätt till skratt, men även kan vara ganska känslig. Uppvuxen i en kyrklig familj och det är jag glad för. Älskling: Lever tillsammans med BQ & Bellis i en stor 3,½:a (4:a) centralt. Mannen min, BQ som jag kallar älsklingen min på bloggen. Vi träffades sommaren 2000 när vi var på semester i Småland båda två. Han skulle vidare till Emmaboda-festivalen och jag var hemma i Oskarshamn. Det var där det sa klick, och sedan dess är vi oskiljaktiga → Mina älskade hjärtan. Numera är jag då också även Mamma till finaste tösen jag vet, på bloggen kallar jag henne Bellis.

Kameran: Då tiden finns tar jag med mig kameran ut för att fota i det vackra vädret. När man fotograferar kan man skapa konst tycker jag. Det är inte bara att knäppa av ett kort utan du gör kortet med din egen fantasi. Ingen kan komma säga att ditt kort inte är lyckat, har du lyckats med det du ville då du fotade så har ju du lyckats, inte sant?. Tycker om allt som har med hund, tyvärr finns inte vår älskade Bellman hos oss längre, tog bort honom 25:e april 2015, vackraste hunden jag skådat. Tycker även om smink och kläder. Jag är nästan alltid målad om naglarna & numera gör jag dem på salong, vilket jag tycker piffar upp allt.

Viktväktarna och sund Livsstil

Livsstil: Jag förespråkar också en sund livsstil med motion och rätt kost. Jag lägger ut en hel del nyttiga recept som ni kan ta del av. Främst då från → Viktväktarna, eftersom det är den livsstilen jag försöker hålla. Jag tror inte på snabba lösningar och dieter där man går ner snabbt och sedan försöker hålla det. Nej, jag tror mer på att hålla sig till ett sunt tänk, samt ändra sina kostvanor som man vet att man går upp i vikt av. Jag tänker även att man inte ska lägga massa förbud på sig själv, utan att tänka medvetet och avstå från vissa saker, så kommer man ganska snabbt komma in i rätt tänk. Jag har själv lyckats gå ner 14 kg och nå min idealvikt genom att röra på mig med raska promenader och löpturer. Jag har även kombinerat det med att äta medvetet av vanlig mat, precis som jag förklarade för er.

Fylls på med recept på bloggen

För mig tog det ungefär 9 månader att nå min idealvikt och jag tog det lugnt och tänkte att det får helt enkelt ta den tid det tar. Stressa inte och se inte något som ett misslyckande, njut av livet också såklart! Alla är vi olika och vissa måste vara väldigt strikta för att nå sitt resultat och vissa som mig att vi kan unna oss ibland för att fortsätta att ha kvar motivationen till sundare tänk. Hitta ditt sätt helt enkelt och ta gärna del av mina recept och testa dem eftersom jag helt enkelt själv har lyckats gå ner i vikt av dem. Nu när jag nått min vikt så fortsätter jag också att hålla min vikt genom denna livsstil.

Välkomna hit, mycket nöje 

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

18

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *