• Min Vardag,  Mirres Outfit

    En semesterdag på en fredag

    Fredagsmys till er Kära Bloggvänner

    Jag tänkte dela med mig av ett vardagligt inlägg idag. Det har mest handlat om resor, tips och annat på sistone. Vardagen är också en del av livet, även om den kanske inte är lika spännande och händelserik.

    Vi har vår lilla drever hos oss igen tills på söndag. Det är trevligt att ha henne här igen. Hon är lite speciell, för hon älskar att ligga i solen på balkongen så fort hon får chansen. Hon är en riktig fryslort. Men idag, när det är soligt och mer sommardag, tror jag faktiskt att hon ligger där för att det är svalt från betonggolvet. Jag tar undan henne därifrån efter ett tag så att hon inte blir för varm, och idag är det sol ömsom skugga så hon har inte sol på sig hela tiden. Hon går faktiskt undan själv när hon är varm, men jag håller ändå ett öga på henne.

    Jag fick bli en badkruka idag

    Bellis och BQ har valt att åka och bada vid vårt badställe. Jag har valt att stanna hemma med Bella, då det är skönare för henne. Jag stannar även hemma med henne då vi inte har någon hundbur eller hundbälte åt henne, då det ligger ungefär 20-25 minuter bort. Det är inte rättvist mot henne att ha henne lös i bilen. Jag tror inte att det är tillåtet heller. De andra två får det mysigt och lite kvalitetstid med varandra. Samtidigt får Bella lite lugn och ro och får sova ostört för en stund. Vi ska ut på promenad hon och jag snart. Vi får därför vara i det fina vädret hon och jag också.

    En sommarkväll att njuta till

    Idag tog vi en promenad med Bella på förmiddagen. Vi tog även en fika på stan för att komma ut lite spontant. Jag valde att avstå från att äta så mycket fika och tog istället en rawballsruta. Det var en lagom storlek för mig. Ikväll ska vi grilla kyckling, vilket är perfekt och gott en varm sommardag. Vi kommer att grilla kycklingen och göra en god sallad till. Det kommer att bli väldigt gott och mysigt. Bellis fick gå till Normal och köpa sitt fredagsgodis som hon ska ha till kvällen.

    Jag är glad att kunna meddela att jag nu kan sätta upp håret i en tofs igen, vilket jag inte har kunnat göra på tre år. Nu kan jag samla ihop håret så att det sitter kvar. Jag vill inte ha så mycket längre hår, max 1 dm till. Jag passar inte i för långt hår, eftersom jag har så tjockt hår att det hänger mest framför ansiktet och ser tungt ut.

    Mer användbara länktips

     Mer av våra resor – Sweetwords

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    4