• Mirre

    Jordgubbar och en grön ärta!

    Trevlig Onsdag Kära Bloggvänner

    Det är nu den tredje dagen på denna vecka, tiden går fort. Det finns olika känslor kring att dagarna går så snabbt. Man vill ju att semestern ska gå långsammare på något sätt. Jag ska inte klaga, det är ju den här veckan och två till för mig, men tycker ändå att det går fort. Jag har således precis gjort halva min semester idag. Så lika länge kvar som jag har haft, hoppas att de sista dagarna går långsammare.

    På tal om annat, i tisdags var vi till självplock av jordgubbar.

    Självplock av sommarens bär

    På grund av det mulna vädret och regnet i luften i tisdags, uppstod en utmaning att hitta en lämplig aktivitet för oss tre. Eftersom jordgubbssäsongen snart är över, föreslog jag att vi skulle åka till grannkommunen och plocka jordgubbar på ett självplock. Flera andra hade samma idé, vilket resulterade i en ansenlig mängd besökare, både vid ankomst och under tiden vi var där. Kostnaden för jordgubbarna var 65 kr/kg, men jag misstänker att det var dyrare eftersom vi betalade 213 kr för fem fulla förpackningar, inklusive 2 kr/styck för lådorna. Jag tror inte att det var mer än två kg sammanlagt.

    Vissa hävdar att jordgubbar är sommarens bär, vissa hallon och vissa smultron, vad tycker du?

    Här har vi den gröna ärtan Bettan

    Igår träffade jag min kompis och kollega Martina en sväng, och det är alltid lika trevligt. Hon hade en klänning hon ville sälja som var för lång till henne. Annars är vi nog rätt lika i kroppen. Enligt henne är jag smalare, men jag har inte jämfört så jag vet inte. Hon trivdes i alla fall inte i klänningen. Den är en ny från ➜ Vero Moda, hittar dock inte på den på nätshoppen. Fast här är en snarlik klänning ➜ VEMMA Långklänning, snygg även den. På henne, som är kortare, hamnade omlott-delen, själva urringningen, för högt upp på henne tyckte hon. Därför tyckte hon att den satt fel på henne. Jag tyckte inte så, tyckte hon var jättefin i den. Jag valde i alla fall att överta klänningen, och jag tycker jättemycket om den.

    MISSA INTE ANDRA LÄNKTIPS

    Mer från ➜  sweetwordsbymirre 

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    4