• Våra resor

    Säga hejdå till nyfunna vänner

    Trevlig Söndag Kära Bloggvänner

    I natt har vi sovit betydligt bättre, en stor skillnad jämfört med den första natten. Vi vidtog även åtgärder för att eliminera det surrande ljudet som störde vår sömn under natten till igår genom att genomföra en flugjakt på kvällen igår. Vi vaknade alla runt åtta, vilket är en markant förbättring med tanke på att vi vaknade halv sex dagen innan. Denna förändring i vår sömnrutin resulterade i en förmiddag som inte kändes lika lång som det gjorde dagen innan. Det var naturligtvis också positivt att dagen var lång, eftersom det minskar känslan av att måndagen närmar sig snabbt. Jag känner till och med en viss sympati för BQ:s arbetsbörda idag, eftersom det är tydligt att han har det lite kämpigt.

    Nu fick ju vi lära känna en ny familj som vi klickade med, alla klickade tillsammans. Barnen, vuxna och även den fyrbenta.

    En ny gäst i stugan hälsade på

    Under tiden jag diskade och vi höll på att packa ihop och bära ut i bilen och bädda upp sängarna, stod vår stugdörr öppen. Då hörde jag ett sniffande ljud och sedan hörde jag BQ säga – Nämen hej kommer du?!. Då hade deras söta vovve Tina smitit ut från stugan och tagit sig till oss istället. Hon var så glad och viftade på svansen så glatt. Vi kikade runt ifall att ägarna var omkring oss men de var de inte. Jag försökte fånga in henne men det ville hon minsann INTE, då morrade hon. Eftersom man inte känner hunden helt så vågar man ju då inte lyfta upp henne. För jag var ju orolig att hon kanske skulle sticka iväg om jag skulle ha henne lös ute.

    Jag besökte våra nyfunna vänner och informerade dem om att vi hade en ny gäst i vår stuga. De hade inte märkt något eftersom de, precis som vi, var upptagna med att städa efter frukost och plocka undan. Både jag och mamman skrattade hjärtligt åt det, att även hunden hade lite synpunkter på att vi skulle åka hem kanske.

    Det är alltid svårt att säga hejdå till någon

    Bellis och deras dotter fann en speciell koppling till varandra. Det var rörande att se dem tillsammans. Jag har sällan sett två barn klicka så snabbt. Efter en kväll tillsammans var de som bästa vänner. Idag, efter att den fyrbenta gästen anlände, lekte de oavbrutet i två timmar innan det var dags för oss att åka hem. De ville verkligen inte skiljas åt och deras dotter höll nästan fast i Bellis. När vi åkte stod de kvar och vinkade till varandra, och det var tydligt att de båda blev ledsna. Tyvärr bor vi över 60 mil ifrån varandra, så det är inte så lätt att träffas. Mamman och jag har dock bestämt att vi ska ses när vi åker till Oskarshamn. De kommer då att hyra ett boende i pendlingsavstånd från Oskarshamn i några dagar, och vi kommer också att ses då. Vi får ta några extra dagar för att hinna träffa både dem och mamma och pappa.

    Snacka om att ha hittat nya vänner! 😍

    MISSA INTE ANDRA LÄNKTIPS

    Mer från ➜  sweetwordsbymirre 

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    4