• Tipshörnan

    Ska vi byta mordfall med varandra?!

    Trevlig Onsdag Kära Bloggvänner

    Jag har haft mycket aktiviteter, vilket har påverkat min hälsa. Jag har upplevt nacksmärtor och panikångest, vilket har gjort att jag tvingats ta en paus från mina aktiviteter. Jag vilar nu och tar det lugnt för att återhämta mig. Jag inser att jag behöver mer vila och återhämtning än jag tidigare trott, och jag kommer att se till att prioritera detta framöver.

    Det är tyvärr lite så då det är semester att man har en hel del för sig och man anstränger sig mer då man är på rull och vift. Samt att man glömmer också att göra träningsprogram man fått emellanåt eftersom man faktiskt väljer att välja bort det delvis under semestern. Jag känner mig färdig med semester och att åka iväg just nu och känner att jag väljer att vila nu fram till jag ska börja jobba igen vecka 33. 🏖️💪

    Bröllopsmordet – Nytt mordfall att lösa

    Igår fick vi hem ett nytt mordfall att lösa på posten. Ni kan läsa om när vi förskta lösa mordutredningen om ➜ Morden på ön Mörkö, ett vuxenspel som vi skickade efter från ➜ unsolved, klicka er vidare in dit!. Vi löste det inte, men det var väldigt spännande. Min bloggvän ➜ Madde ville ta över fallet som hon nu någon dag ska försöka ta sig an att lösa.

    Det var verkligen en trevlig upplevelse och man blir helt uppslukad i några timmar när man löser och utreder. Det är verkligen avkopplande, måste jag säga. Därför har jag en fråga till någon av er! Vill ni byta fall med mig så skickar jag detta fall till er via posten?! Skickar ni då ett fall till mig via posten?!

    Jag löste det först men kom på villovägar

    Nu var det dags att lösa utredningen på Bröllopsmordet från ➜ hiddenreality vi var väldigt ivriga och förväntansfulla BQ och jag. Efter förra mordgåtan tänkte man mer noggrant denna gången och lite hur man ska tänka och finslipa alla detaljer. Ganska direkt så sa jag att ”hen” var mördaren och att det måste vara så för… När man sedan under förhörsprotokollen fick lite annan input så ändrade jag mig. I slutändan sedan så var vi båda säkra på saken och vi öppnade kuvertet med facit. När det sedan visade sig vara den som var mördaren som jag först trodde men som jag sedan avfärdade så blev man lite vaa??!! med gapande mun.

    Fallen jag utrett är

    MISSA INTE ANDRA LÄNKTIPS

    Mer från ➜  sweetwordsbymirre 

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    4