• Min Vardag,  Mina Tankar,  Mirre

    Hur ska man hantera en utmattning?

    Trevlig Tisdag Kära Bloggvänner

    En avkopplande stund på eftermiddagen idag hade jag och tösen. Hon ville bada och jag fick njuta av det finfina vädret minsann. Det var hanterbart och gick att bada i vattnet, det var inte för kallt, men inte var det då varmt. Det var fler som badade också och det såg så skönt ut att komma med cykeln efter de jobbat klart för dagen och doppa sig innan man sedan cyklar eller går hem igen för att laga middag efter man duschat sedan. Ja eller vad de nu gör då de kommer åter hemåt igen.

    Nu är man igång med vardagen igen

    Nu har jag jobbat i två dagar vilket inte varit några konstigheter rent jobbmässigt. Jag är en bra pedagog, jag kan min grej och det är inte det som är problemet. Jag älskar att vara pedagog och det är där jag vill vara egentligen. Dock har jag fortfarande så mycket ångest och hjärnspöken kvar i kroppen och skallen som jag måste få bukt med. Det blir också mer påtagligt då man är på jobbet. Hemma är man trygg, där har man koll och man kan rida ut ångesten då den kommer. Jag känner mig så sårbar och stressad då jag är där att jag vet inte vad som är bäst för mig längre faktiskt. Jag pratade även med chefen idag och vi hade ett toppen samtal. Hon är så förstående i situationen, en pärla är hon.

    Enligt läkare och fysioterapeut så är det just där jag ska vara för att klara av att på sikt kunna greppa om detta och det kommer då klinga av mer och mer. Det är så öppet på en förskola, det är inte en lugn miljö och det är inte lätt att hantera sin stress där. När läkare och fysio säger så menar dem jobbrelaterat i sig, att komma åter till en vardag efter sjukskrivning. Jag är tveksam att jag kommer att hitta lunget där för att komma vidare i min situation.

    √ En förklaring till mitt mående

     Läs mer om Utmattningssyndrom på 1177 

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    sweetwordsbymirre.se

    4