• Bellis,  Min Vardag,  Skönhetstips

    När man tvingas ändra sin favorit!

    Trevlig Onsdag Kära Bloggvänner

    Dagarna rullar på fort och vi med dem. Helgen rullar också på lite för fort också måste jag nog säga också. Nu är det redan tordag imorgon och vi har PUD nu torsdag och fredag. Det brukar vara slitsamma dagar med mycket information. Vi ska också sitta och göra målplaner och det är mycket info för huvudet. Jag kommer vara ganska trött tills på fredag då det är helg skulle jag tro.

    Nytt läsår och få mer vetskap om matlagning

    Nu har skolan startat för tösen och hon verkar taggad och tycker det är roligt. Något nytt för henne i år är att man ska förberedas med hemkunskap en gång i veckan där de mest får information och vetskap om ämnet. Nu började hon alltså femte klass. Nästa år när hon startar sjätte klass, då startar man på riktigt med hemkunskap. Det var ett ämne som jag tyckte var jätteroligt. Jag minns det idag när man fick testa att baka och laga vissa maträtter. Numera så får ju barn upp intresset för att baka tidigare, så de har ju fördelar där. Vår tös tycker det är jätteroligt så hon kan redan mycket om vilka mått man använder och hur man tillagar vissa maträtter.

    Varför försvinner alltid favoriten?

    Varför slutar företag alltid med det som man tycker om? Jag har haft en favoritprodukt som heter ➜ Skin Tint från Isa Dora. Den har dämpat mörka ringar under ögonen och gjort det snyggt också. Den räcker också länge. Nu har man slutat med den tonen som heter Light som jag använder. Det finns endast medium och en som heter deep och de är mörka. Förstår inte varför de kallar den medium för det är den inte. Jag har testat concealer och primer etc. Jag tycker inte de varit lika toppen som den. Idag var jag in på Kicks och fick tips om produkten ovan ➜ Wake Up The Glow från Isa Dora. Den är lite lösare i konsistensen, men hon sa att den skulle vara likvärdig. Vi får se vad jag tycker då efter att jag har använt den ett tag.

    ➤ Har ni tänkt på en sak att det man tycker är bra, det slutar dem med!

    MISSA INTE ANDRA LÄNKTIPS

    Mer från ➜  sweetwordsbymirre 

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    7