• Skönhetstips

    Gillette Venus Festival Edition

    Höstig oitfit på jobbet igår (klänningen är rätt lång om någon undrar och från Vero Moda)

    Trevlig Onsdag Kära Bloggvänner


    Idag är det onsdag den fjärde september och vi upplever ovanligt höga temperaturer med sommarvärme denna vecka. Sommaren är en underbar tid, men nu längtar jag efter sensommaren med dess krispiga luft och höstkänsla. Det känns som om sommaren är på väg att gå på semester igen. Även om det är härligt, har vi haft en underbar sommar med många fina stunder som vi nu kan minnas som sommarminnen.

    ➤ Har ni också 25 + temperaturer hos er?

    Gillette Venus Festival Edition

    Är ni som jag som lätt får rakfinnar som det kallas och irritation efter rakning? Man får alltså röda prickar och klåda. I regel rakar man ju bikinilinjen, benen och armhålorna när man ska iväg på något. När man ska till badhuset eller ett spa för att nämna några. Jag måste då alltid göra det någon dag innan så det mesta har lagt sig. Jag har ändå alltid haft irritationer och det är inte smickrande alls. Det är ju då så tydligt att man har rakat bikinilinjen och benen. Är man då på ett badhus så känns det ju som det är väldigt iögonfallande. När man då bestämmer sig för att spontant åka till badhuset och man vill fixa det innan så är det inte optimalt för mig, i alla fall inte tills nu!

    Tips på vad man ska tänka på för att slippa irritationen

    • Raka dig inte med en slö hyvel
    • Torraka inte, det är inte bra för huden
    • Skrubba eller rengör inte för mycket innan så huden är uppretad
    • Använd rakgel och annat mjukgörande
    • Använd rakhyvel för känslig hud

    Här kommer ett nytt tips som verkligen fungerar. Jag testade en ny rakhyvel som jag fick syn på, ➜  Gilette Venus Festival Edition, en ny favorit i badrummet. Den är skonsam och glider lätt över huden. De två extra kuddarna på ➜ rakbladet Gillette Venus ger en skyddande hinna som smörjer huden vid rakning. Rakbladet har även en lätt doft som känns fräsch. Kuddarna anpassar sig efter kroppens konturer och vid beröring av huden utsöndras även en vegetabilisk olja som återfuktar direkt när du rakar dig. Jag köpte min rakhyvel plus ett 6-pack med nya rakblad på Rusta. Jag har inga rakfinnar eller irritationer längre när jag använder Venus Gillette Festival Edition och jag kan inte annat än att ge den höga betyg.

    MISSA INTE ANDRA LÄNKTIPS

    Mer från ➜  sweetwordsbymirre 

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    5