• Min Vardag,  Mirres Outfit

    Triangel i vardagen och Idolkväll

    Bilder från senaste veckan

    Trevlig Lördag Kära Bloggvänner

    Så härliga dagar vi har haft de senaste och nu är det ju brittsommar får man nog säga nu. Härligt då man fortfarande kan vara ute mitt på dagen utan jacka men ändå ha soligt. De senaste dagarna på jobbet har det varit väldigt gott, varmt just där och sedan när man går hem igen så är det lite kyligare. Både torsdag och fredag har det varit tung dimma på morgonen och i fredags när jag gick till jobbet så var det så man inte såg framför sig. Det är lite läskigt för helt plötsligt kan man möta en cyklist eller så kommer helt en gående upp framför sig.

    Kan tänka mig att bilister tycker att det är ännu läskigare efter som de inte ser framför sig. Fast det härliga i det var att det var så härlig luft då och man kände sådär att man fick andas ut ordentligt då luften var så krispig.

    Härliga bilder på de mina

    Triangeln finns där och så är det!

    Veckorna går och nu har jag jobbat 50% i 14 dagar och hittills går det helt ok och visst såklart gör det ont i nacken och i triangeln som jag kallar det. Vilket också inte är så konstigt eftersom jag belastar mig mer. Med triangeln menar jag från nackfästet vid hårbotten ner t.o.m axlarna. Samt det ger olika symptom som visar sig lite då och då på olika vis. Det kommer och går och jag ger er svaret som jag också svarar personer utanför nätet då de frågar – Det knallar på, värken finns där, jag får leva med den och lära mig att hantera den i vardagen både privat och i jobbvardagen. Det är en svår och tuff utmaning och framförallt när det gäller i vardagen med jobbet, men jag är inte unik det är så för alla som varit sjukskrivna länge.

    Hur jag kommer bli och vara när kroppen har bestämt sig för att vara ”färdig” i detta och då får det den bestämt sig vara för att klassas som läkt klart det vet jag inte. Det kanske är nu eller så är det inte det. Det visar sig ju efter att jag belastat kroppen när jag kommit upp i full tid som jag ska jobba som jag kommer fortsätta med.

    Bilder från idag, solig härlig lördag

    Myslördag och Idol

    Bella fällde mycket päls nu och det är ju också ett hösttecken. Dock kan jag känna av hundar just då, jag är allergisk mot hundar egentligen. Fast vi har haft hundar sedan jag var liten runt om oss. Så den allergin har i stort sett vuxit bort. Vi har haft Bella fredag eftermiddag till nu lördag eftermiddag. Vi lämnade tillbaka henne för vi tänkte nog åka till badhuset i morgon. Jag känner att det kan bli härligt. Vi får se om det blir så, men morgondagen är i morgon och vi får checka status då. Nu är det lördag och vi ska ladda för myskväll med Idol snart för det gillar vi alla tre här hemma.

    MISSA INTE ANDRA LÄNKTIPS

    Mer från ➜  sweetwordsbymirre 

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    5