• Bellis,  Mirres Outfit

    Årets skolfoto och HPV-vaccin

    Dagens outfit idag + varma strumpbyxor och en snygg fleccejacka i pile / helly hansen.

    Trevlig Tisdag Kära Bloggvänner

    Mina dagar innan jobbet och mina dagar efter jobbet startar alltid med en rask powerwalk på 30 min dit och 30 minuter hem. Det är så skönt att ha kommit dit att ha det som rutin i sin vardag. Det går att gå alla årstider och främst nu denna tiden på året är det som allra härligast. Slaskiga dagar då det samtidigt vräker ner snö då kan jag faktiskt ta bussen till jobbet sådana dagar. Fast de flesta dagarna går jag i slasket då också, bara man klär sig rätt. Det är sällan som jag känner att jag verkligen vill det, men jag gör det bara, för annars skulle jag nog på sikt komma till att jag undviker det mer och mer. Jag gör det också som en form av avslappning så jag får en stund för mig själv före och efter.

    Årets Skolfoto för femman

    När ens lilla börjar bli stor

    I dag kom årets skolfoto på tösen och hon var så fin på bilderna. Tänk vad stor hon blir, man ser det sådana här gånger. Vi hade plattat håret på morgonen, men det regnade lite den dagen så det vart lite mindre plattat väl vid skolfotot, men det är så fint ändå. I veckan som var så fick hon även ta HPV- vaccin. Det är också något som gör att man inser att hon börjar bli stor. Det är lite blandade känslor då man tänker på det. Att de ska ta vaccinet innan de kan tänkas börja ha sexuella relationer. Visst det är ju helt rätt, men de ska inte ens vara i närheten av att kunna tänkas ha sexuella relationer snart.

    Jag vet att det inte är dags än, men att man då börjar med just det vaccinet tidigare numera just för att många redan börjar med sex i högstadiet. Vet man inte vad HPV är så är det överförbart virus man kan få vid sex och när man aktivt har sex. Att vaccinera sig så skyddar man sig mot överförbara sjukdomar som då också kan leda till allvarligare sjukdomar.

    MISSA INTE ANDRA LÄNKTIPS

    √ En förklaring till mitt mående

     Läs mer om Utmattningssyndrom på 1177 

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    2