• Bloggutmaning

    Frågor som ni vill ha svar på

    Trevlig Söndag Kära Bloggvänner

    Jag kommer nu stapla upp frågor som jag fått flera gånger och som jag också känner att det tar för mycket energi av mig att svara på. Därför staplar jag upp dem här nu och så lägger vi också locket på för det. Jag får ofta frågor både privat och här på sociala medier. Jag vet att de flesta menar väl och det tackar jag för. Vissa vill också snaska sig i detaljer och i regel handlar det om att man måste få veta för att se så jag inte har si eller så bättre eller sämre än dem. Andra frågan kan vi skratta lite åt och det är väl glatt att kasta in även den

    NU KÖR VI!

    Hur mycket väger du?, hur lång är du? och hur mycket har du gått ner i vikt? Har du gått ner allt av att gå på viktväktarnas kost: Vikt, diet och alla sådana frågor är väldigt trigger och jag har t.o.m fått tillsägning att jag inte ska skriva om det på min blogg då vissa mår dåligt av det! Märkligt då att vissa ändå vill ha svar på det så den svarar jag inte på. Det får man nöja sig med och jag tänker inte svara på sådana frågor. Det är högst personligt och inget vi ska rota i hos andra. Jag är nöjd och jag har nått den vikten jag vill så för mig är det bra. Nej det är inte bara för viktväktarna det är min medvetenhet som också bidrar. Jag kan detta nu med hur jag sköter min vardag, så jag vill inte säga egentligen att jag bara äter viktväktarnas kost. Dock är det en livsstil som är lätt att förhålla sig till då det är den ”diet” som egentligen är vanlig kost. Numera 3 år senare så är jag inte ens reggad på deras app. Känner att detta får vara punkt på detta nu!

    Märkligaste stället du haft sex på med någon? I ett badkar, frågan är väldigt rakt på och jag känner att det får vara detta svar som räcker. Dock kan man minnas tillbaka på de mysa stunder man haft tillsammans genom åren som man gjort. Det kan ju vara romantiska dejter och även kanske bara en hemmakväll ensamma tillsammans. Just nu ser vi fram emot våra söndagskvällar tillsammans då tösen somnat och vi hamnar i soffan tillsammans och kikar på veckans avsnitt av Tunna Blå Linjen. Det är mycket mer romantiskt och roligare att nämna.

    Hur länge har du varit sjukskriven och vad säger de om din rehab och din framtid: Jag är sjukskriven för utmattning och värk i nacken som skadats i mitt mående och att jag har förstadie till diskbråck. Det jag måste fokusera på är att jag måste hitta ett sätt att slappna av och då kommer värken också minska. Det är svårt då man har en utmattning i allt också. Jag jobbar nu 50% och vi tar månad för månad. Företagshälsovården är också inkopplad för att se vad de kan göra för att underlätta för mig framåt i mitt arbete. I värsta fall kanske jag omplaceras om jag inte klarar av att slappna av i mitt jobb på förskola då det faktiskt är ett tufft yrke.

    Hur mår din mamma och pappa, hälsar du inte på dem ? Min mammas mentala tillstånd har försämrats, vilket orsakar mig ytterligare stress och oro. Hon uppvisar tydliga tecken på demens, såsom extrem nervositet, oförmåga att sitta still och mycket sämre minne. Ändrad personlighet och inte den mamma jag är van vid  Pappa mår bra, så bra det går, han är gammal men han håller skenet och humöret uppe.

    Vi ska snart åka ner, jag lovar!

    MISSA INTE ANDRA LÄNKTIPS

    Mer från ➜  sweetwordsbymirre 

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    3