• Min Vardag,  Mina Tankar

    Jag tror nog att det får räcka nu!

    Trevlig Måndag Kära Bloggvänner

    Nu kommer jag gnälla en uns och gör det så någon mår dåligt i det så läs ett annat inlägg då för nu är det lite gnälligt och jag har det lite tufft. Som ni vet så har jag varit sjuk sedan i tisdags förra veckan. Samt neeej ni kanske inte minns just tisdag men så är det. Jag har haft feber sedan onsdags förra veckan och även hög sådan.

    Du får komma in så vi undersöker dina lungor

    I går hade jag inte lika hög feber och inte idag heller. Jag hostar dock väldigt mycket och har hostat och retat upp muskler i nacken, vid revbenet på ena sidan och även magen. Det gör hemskt ont i magen när jag hostar och det rosslar som bubbeldricka i halsen och svaljet när jag är på väg att hosta och en stund efteråt. Jag ringde därför vårdcentralen idag för att jag måste ha läkarintyg från och med i morgon för det finns inte en uns ork till att jag orkar börja jobba igen redan i morgon. Det är kämpigt bara att ta sig ner för att hämta posten i brevlådan. De misstänkte då att jag har början till lunginflammation och får en akuttid.

    En bra känsla av AT-Läkaren – Noggrannhet

    Jag fick träffa en yngre super noggrann AT-läkare som det kändes jättebra med. Han går igenom allt och lyssnar, känner, tar prover. För dagen så är det inte en utvecklad lunginflammation men med det sagt betyder det inte att det är helt säkert. Jag ska fortsätta att vara hemma och vara sjukskriven, men ökar andfåddheten och febern stiger igen så måste jag kontakta dem direkt igen. Status nu är att jag har en kraftig infektion i kroppen för sänkan var höjd. Samt de symptom jag har är också samma som den smittan som går nu. Det är en influensa som är långdragen med hård hosta, hög feber, värk i kroppen etc. De senaste dagarna har jag faktiskt känt en hopplöshet, jag orkar inte allt detta också. Det blir för mycket i allt. Jag har inte hur mycket kraftansamlingar som helst att hitta i något lager för att komma vidare i mitt övriga mående i utmattningen och nackvärken. Det måste ju finnas en punkt i när man inte ska få mer.

    Då värmer det extra då man får dessa ord av chefen

    Hej igen! Det är nog lätt att självförtroendet svajar när man inte mår helt bra.

    Kom ihåg att du är en fantastisk människa och en duktig och erfaren pedagog! 

    Du kämpar på och gör det du kan!

    √ En förklaring till mitt mående

     Läs mer om Utmattningssyndrom på 1177 

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    sweetwordsbymirre.se

    3