• Min Vardag

    Monstersmittor och barnfri helg

    Trevlig Fredag Kära Bloggvänner

    Ja ni kan VERKLIGEN inte tro det, jag hann jobba i två dagar måndag och tisdag den här veckan. I tisdagskväll hade jag jätteont i ryggen när jag kom hem efter jobbet. Sådär feberöm liksom, jag brukar få det då. På onsdagen vaknade jag med 38,3 (är lågtempad och har normalt 36,8) i febertemp och jätteont i halsen. Dessa smittor alltså, jag är som en måltavla för alla bacillblixtar som går på jobbet nu. Man kan ju inte annat än att bryta ihop.

    Tror inte min kropp orkar så många fler påfrestningar nu faktiskt!

    Slagits och träffats av en nytt elakt monstervirus

    Det går halsfluss där bland annat så jag ringde vårdcentralen för femtielfte gången den senaste tiden för att se om jag behövde komma och kolla halsen. Jag hade jätteröd svullen hals men inga gulvita eller vita fläckar eller fält så därför uteslöts halsfluss. Jag har istället slagits till med en ny bacill och kraftigt virus. Nu säger nog min kropp snart ifrån tror jag och kommer inte orka så mycket mer smittor. Jag får ju aldrig komma igång med motion och fysiska aktiviteter. Muskler och kroppen förtvinar ju om man inte rör på sig och man får då mycket värk. Det känner jag också av och därför måste jag få komma igång med min träning igen.

    Behövde komma ut och få frisk luft och få röra på mig

    Idag fredag fick jag nog och nästan stress (mer än vanligt) i kroppen och kände att jag MÅSTE få komma ut och röra på mig och få känna av den sköna hösten som är utanför dörren och fönstret. Att röra på sig och att andas in och andas ut det är en daglig syssla vi alltid måste få in som en fungerande del i vardagen. Jag valde också då att smita in snabbt på en butik som sålde ut billiga skor. Behöver verkligen ett par vardagssnygga höstskor som jag kan ha då jag inte vill ha snyggskor, eller när jag inte vill ha gympaskor eller kängor. Jag hittade då dessa ovan som jag tyckte var fina och som också satt bra på. Det var ett snabbt köp, och jag hoppas de ska vara lika bra som de verkar.

    Barnfri helg med blandade känslor

    Bellis ska med en kompis hem efter skolan idag och sova över där i helgen tills på söndag. Hon och BQ har inte blivit smittade av någon av mina baciller än. Det tycker jag är märkligt måste jag säga. Fastän inkubationstiden är upp till 4 veckor så det är inte helt säkert än. Jag hoppas ju innerligt inte att de blir smittade såklart. Fast jag tycker de är konstigt om de inte blir det.

    BQ och jag är alltså barnfria i helgen och det var länge sedan (kommer sakna henne massor), men såklart är det mysigt också. Det är också något som en relation behöver emellanåt Fast blödig som jag är har jag redan fält flera tårar för att jag inser att jag inte får träffa henne i helgen. Kommer säkert fälla flera till innan hon kommer hem på söndag.

    MISSA INTE ANDRA LÄNKTIPS

    √ En förklaring till mitt mående

     Läs mer om Utmattningssyndrom på 1177

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    2