Tipshörnan

Nu ska vi lösa en mordutredning

Trevlig Måndag Kära Bloggvänner

Nu är det BQ,s sista semestervecka av tre och min tredje semestervecka av fem inleds nu. Med andra ord har jag tre veckor kvar, inklusive denna, om jag uttrycker mig otydligt. De senaste dagarna har vi haft vackert väder, vilket är underbart. Idag är det svalare, vilket också är trevligt eftersom vi kan öppna fönstren och vädra ut värmen inomhus, samt få lite annat gjort. När man har lite ledig tid under semestern kan jag varmt rekommendera sällskapsspel. Vi har spelat brädspel och även Yatzy, vilket är en favorit.

Något som vi två vuxna har varit nyfikna på är vuxenspelet Lös en mordgåta hemma som det är 15+ gräns på. Vi har beställt hem ett för jag och älskling ska ”spela” om kvällarna ett par dagar när snuttan somnat. Mordgåtan kan du klicka hem från ➜ unsolved, klicka er vidare in dit!

Häng med så kikar vi vidare

Morden på Mörkö – Spännande

Tanken med detta är att man får hem en mordgåta på posten av ett olöst fall som är nedlagt sedan tidigare som vi då ska vara mordutredare och ta upp fallet igen. Mordfallet och utredningen innehåller alla insamlade bevis som kom in och det finns polisförhör, vittnesmål, kartor och kartläggning av offer och den misstänkte. Perfekt och rolig sysselsättning att göra exempelvis en sommarkväll eller tillsammans med vänner som ni har bjudit hem på middag för en kväll.

Vi har beställt hem utredningen av **Morden på Mörkö**

Här utreder vi två mord på den idylliska ön. Vad var det som hände och varför mördades två personer den höstdagen för 18 år sedan? Hur ska vi starta själva utredningen och var finns de rätta svaren? Alla fall är verklighetstrogna och skrivna efter hur en verklig brottsutredning brukar kunna se ut. Därför kommer detta att vara en rolig kväll och även lite skrämmande, skulle jag tro. I slutändan vet man ju att detta är en påhittad historia, men ändå spännande att få känna sig lite delaktig och insatt för stunden.

Kommer vi lösa fallet tro? det får utredningen av oss avslöjas framöver. Önska oss lycka till!

MISSA INTE ANDRA LÄNKTIPS

Mer från ➜  sweetwordsbymirre 

Fler mordall på ➜ hiddenreality

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

2

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

18 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *