Tipshörnan

Spice Blend från Tea Centre Of Stockholm

Vårt bibliotek på jobbet är så mysigt

Trevlig Torsdag Kära Bloggvänner

Nu var det flera dagar sedan jag skrev och det är helt enkelt så att jag har inte tiden på samma vis längre. Nu har vi börjat med att jag jobbar 50% förmiddag och 50% eftermiddag varannan dag för att känna att jag är med helt i verksamheten och jag även kommer få mer föräldrakontakt också då jag jobbar på eftermiddagarna. Det har även hunnit ändra sig en hel del ute sedan sist jag skrev, ganska stor skillnad. Idag är det strålande fin dag med krispig luft, precis så som jag älskar.

Tea Centre Of Stockholm

När BQ var på mässa i helgen på Lidingö så stannade även han och hans kollega till vid Södermalm i Stockholm för att besöka butiken ➜ The Tea Centre Of Stockholm, en butik jag hade älskat som BQ sa. Butiken har en lång historia och har funnits på Södermalm sedan 1979. En gammeldags och gemytlig butik där man alltså endast säljer te i olika former. Inredningen i butiken präglar också råvaran te och dess historia och är man en sann teälskare kommer man att känna sig välkomnande. Sortimentet i butiken är olika tesorter från hela världen. Här kommer den kända tesorten ”söderblandningen” och har fått sitt namn efter platsen och butiken.

Hit ska ni kika in om ni har vägarna förbi. Tesorten som fick komma hem till oss heter Spice Blend. Det är ett indiskt te som butiken kallar för sitt eget chai masala. Smakarna man kan känna av är kanel, kardemumma, kryddnejlika samt nypon. Det är en exotisk touch och man känner av alla aromer. Jag älskar det och BQ tänkte väldigt mycket på mig när han valde det. Ja jag älskar ju chailatte, men slutat dricka det i stort sett för det är så mycket socker i. Det finns olika sorter i just Blend som ni kan klicka er vidare till.

Jag hoppas att jag kommer dit någon gång och vi kommer absolut klicka hem mer tesorter.

MISSA INTE ANDRA LÄNKTIPS

Mer från ➜  sweetwordsbymirre 

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

3

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *