Bloggutmaning

Det här kan ni inte tro om mig?!

Trevlig Torsdag Kära Bloggvänner

Jag tänkte skriva och berätta om sådant som man inte kan tro om mig. Eller man kan inte veta för att det har inte framkommit på bloggen tillräckligt skulle jag vilja påstå. Det är känsliga ämnen, men jag har inte problem att prata om det för jag anser att vi alla är värda den vi är och detta är ju också en del av mig. Allt är inte skimrande och gnistrande vi har många spöken i garderoben också som skaver på oss alla

1 Jag gillar viss sorts musik som kanske framkommit på bloggen men jag har också en hård sida och den ser ni kanske inte komma. Jag kan dock inte slänga med huvudet för nacken längre. Fast här t ex är en artist jag tycker är grymt bra. Deras konsert skulle jag mer än gärna gå på. Som tur var gillar BQ också lika så vi kan dunka på tillsammans.

In Flames – Only For The Week

2 Jag uppfattas väldigt social och jag är det också, jag är inte blyg direkt. Fast jag är ändå osäker i sociala sammanhang i alla fall. Jag känner mig besvärad och tycker inte om att vara social just då faktiskt. Jag planerar i förväg då jag ska iväg på sådant att jag ska hålla mig lite bakifrån och försöka mer checka av läget. Fastän hur än det blir så är det alltid jag som hamnar i sociala samtalen i alla fall. Jag kan t.o.m prata öppet om vi har exempel APT på jobbet. Trots att jag i tankarna verkligen inte vill och jag får ett pulspåslag. Sedan känner jag efteråt att jag var för social och borde backat.

3 Jag dricker inte KAFFE, tycker inte om det ens. Jag har testat och jag får illamående och hjärtklappning av det. Enda gången jag kan tycka kaffe är gott är om man tar en chokladbit till. Det skulle skapa osunda vanor och jag skulle ta choklad varje gång jag dricker. Jag vill heller inte dricka för jag vet just hur mycket kaffer missfärgar tänderna eftersom jag jobbat på tandläkarpraktik. Te missfärgar också tänderna och det dricker jag men max en mugg per dag och ibland inte ens det. Den godaste varma drycken jag vet är Chai’ latte och det har nog ingen missat tror jag. Fast det var jättelänge sedan jag drack den också för det är mer socker i den än vad det är i en coca cola sägs det. Jag vet inte och de få gånger jag dricker den så bryr jag mig inte om just det.

4 Jag är inte så bra på att ta komplimanger. Jag kan ge mycket komplimanger för jag är sådan som person som tycker om att göra någon glad. Jag säger det om jag vill säga det, jag är inte rövslickare eller vad man ska säga. Fastän tvärtom så har jag jättesvårt att ta komplimanger och analyserar dem för mycket. Det är mest i ens vardag som jag är så, på sociala Medier är det såklart lättare. En flicka på jobbet sa – Fröken! – Ja sa jag – Du är fin, jättefin sa hon. Då syntes det att hon verkligen menade det och barn är ärliga. Då kunde jag ta det, fast jag har svårt att kunna ta en komplimang helt. Kanske vi är så till mans alla, men jag kan också tycka att vi är dåliga på att ge varandra komplimanger överhuvudtaget.

BQ hade jättesvårt i början då vi träffades för att jag skulle ta till mig de komplimanger och romantiska gester han gjorde. Jag fick tillslut inse att han verkligen menade allvar och menade det han sa eftersom han ville vara kvar, hjärtat

Hemma i Oskarshamn

5 Jag var extremt svartsjuk i början då BQ och jag träffades. Ni hör ju han hade det tufft när vi träffades. För mig bottnade det i dålig självkänsla, samt att tidigare pojkvänner hade varit ganska grisiga Eller att de gjorde slut fort. Min tro på att det var mig man ville ha och att det skulle vara seriöst hade jag jättekämpigt med. Jag fick helt enkelt lära mig att jobba bort det och det var inte lätt kan jag lova. Dock har jag gjort det och svartsjuka är inget gulligt eller sött. Det är bara jobbigt och många förhållanden tar slut för svartsjuka är inte bra helt enkelt. Svartsjuka är som en sjukdom som behöver botas och vi lyckades rida ut den, det är starkt gjort. Varför tar jag upp detta då, Jo för nu kan jag det då det för oss inte är ett problem längre. Dessutom är det så vanligt och därför vill jag med detta säga att man måste jobba sig tillsammans för att få bort denna sjukdom i förhållandet.

Dock kan jag inte säga att jag aldrig är svartsjuk numera, för ordet aldrig det är en lögn. Såklart kommer det ibland & jag kommer aldrig tycka att det inte är jobbigt. Dock så är det inte i närheten som det var då. Nu har vi liksom varit ihop så många år att jag vore ganska korkad om jag inte sett om det fanns varningstecken. I sommar har vi varit i hop i 25 år.

MISSA INTE ANDRA LÄNKTIPS

Mer från ➜  sweetwordsbymirre 

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

2

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

10 Comments

  • Petra

    Så kul att få veta lite mer om dig 🌸
    Jag var oxå svartsjuk i tidigare förhållanden och det blev knepigt men jag hade så svårt att lita på folk efter otrohet och dåligt självförtroende 🌸Idag vet jag bättre och det är så skönt att slippa vara orolig vad sin andra hälft gör för jag litar 110% på honom efter dessa 20 år.

    Blev grymt sugen på chai latte nu det var längesedan man drack

    KRAM

    • sweetwordsbymirre

      Ja min svartsjuka bottnade ju också i tidigare förhållanden så jag inte hade släppt det då jag träffade BQ som faktiskt visade sig vara en toppenkille och man inte behövde vara svartsjuk på. Men svartsjuka det är jobbigt och man är tyvärr ”sjuk” i det och måste bli ”frisk” från det. Ja Chailatte är ju för gott =D

  • Madde

    Trodde inte du gillade hårdrock 🙂 Likaså trodde jag att du var den tystare typen. Så fel jag hade, Vad dricker du om ni går ut och fikar?

    • sweetwordsbymirre

      De gånger jag fikar brukar det vara vanligt te eller då chailatte =D. Samt haha ja du ser, det är så olika. Jag är som sagt också mer social än jag vill vara, men det bottnar nog i någon osäkerthet också tror jag. Jag är lite hårdrockare också, men har inte direkt varit på ngn konsert mer än The Hives och Mando Diao samt Johnosssi. Detta är ju mer metall.

    • Tanten I stan

      Jag dricker inte heller kaffe ( eller te). Men gillar Chai latte.
      Var också mer svartsjuk i mitt förra förhållande men nu inte speciellt mycket. Känns som man vet vart man har varandra….hoppas jag. Är väldigt trygg i vårt förhållande. Skönt när man liksom känner tryggheten i varandra.
      Jag är ganska bred i min musiksmak och hårdrock är en genre som jag verkligen gillar.
      Kul att veta andra saker om dig!
      Kram Kajsa

  • Channal

    Hej Mirre! Kul att få veta lite mer om dig! Jag är en allätare när det gäller musik. Kan tycka din musik är bra faktiskt! Men en hel konsert skulle jag inte mäkta med. Nej tack till en chailatte, det är som vuxen-O’boy för mig. Sött och jolmigt! Grattis till era snart 25 år tillsammans!

    KRAM Anna

    • sweetwordsbymirre

      ja jag är nog också allätare får jag nog säga, jag är inge fan av schlager och dansband. Näee jag vet inte hur jag skulle tycka om en hel konsert. Samt det är ju musikslingorna i låtarna som också gör dem bra och inte hans qrowlande mest. Samt håller med en hel chailatte är för sött, jag testade en chai då vi var i Spanien och den var inte alls lika söt och mer vuxlig i smaken, den godaste jag någonsin druckigt. Samt atckar =D, kram på dig

  • Corkystyle

    Jag dricker heller inte kaffe så ofta utan då är det oftast på tex espresso house och jag klarar inte av att dricka kaffet svart så att säga. Jag dricker istället enegidrycker som jag egentligen vet att jag borde sluta med men har blivit beroende av dem.. Kul att du och BQ gillar samma musik så ni kan lyssna hemma tillsammans.

  • Elina

    Jag dricker inte heller kaffe, och inte chai latte heller för den delen. Och jag kan skriva upp mig på på punkt 2 och 4, låter som du beskriver mig där.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *