• Bella,  Bellis,  Min Vardag,  Mirres Foto

    Sommaren startar med vårmarknad

    Kära Bloggvänner

    Vilken värme det varit den senaste veckan och för min smak är det för varmt. Jag vill känna att man kan gå till skuggan och fläkta sig lite, men det har verkligen inte varit någon skillnad. Då saknar jag kusten sådana här gånger, kusten och havsluften. Det är nog därför som vi alltid åker till kuststäder på sommaren just för att det är sådana städer som jag känner att det är sommar i. Här känner jag mest att det är som en sardinburk. Sommarkvällarna dem uppskattar jag, de är härliga. I går var BQ och jag och gick en promenad vid 21 på kvällen och det var jätteskönt och då fläktade lite också. Nyss klockan 18 gick vi en promenad med Bella och det var verkligen jättehett.

    Marknad tills skosulan sliter

    I helgen har det varit vårmarknad här i stan och den var BQ och Bellis iväg på med sina kompisar. BQ,s kompis från Vaxholm var hem och hälsade på med sina söner. Samt Bellis mötte upp sina två kompisar O och L nere på marknaden och kompisen från Vaxholm. De var på plats från elva på förmiddagen till sjutton på kvällen. Jag hade aldrig orkat gå så länge och traska runt där hela tiden. Dock hade de väldigt roligt och de testade olika karuseller som jag inte vågat se henne göra. Man får inse att hon blivit äldre.

    På tal om marknad så hade ju Bellis det på sin skola i tisdags och hennes klass hade sålt sina egengjorda grejer och plantor de odlat för närmare 30 000kr det är ju grymt bra jobbat. Pengarna de sålt alla klasser på hela skolan ska de sedan samla ihop sammanlagt för att förbättra skolgården. En av hängena/nyckelringarna som Bellis gjort fick bli ett sött hänge att ha på Bellas halsband. Det vart ju toksött med ett B som dinglar runt där när hon går.

    √ Mer från  sweetwordsbymirre

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    4