Bella,  Bellis,  Min Vardag,  Mirres Foto

Sommaren startar med vårmarknad

Kära Bloggvänner

Vilken värme det varit den senaste veckan och för min smak är det för varmt. Jag vill känna att man kan gå till skuggan och fläkta sig lite, men det har verkligen inte varit någon skillnad. Då saknar jag kusten sådana här gånger, kusten och havsluften. Det är nog därför som vi alltid åker till kuststäder på sommaren just för att det är sådana städer som jag känner att det är sommar i. Här känner jag mest att det är som en sardinburk. Sommarkvällarna dem uppskattar jag, de är härliga. I går var BQ och jag och gick en promenad vid 21 på kvällen och det var jätteskönt och då fläktade lite också. Nyss klockan 18 gick vi en promenad med Bella och det var verkligen jättehett.

Marknad tills skosulan sliter

I helgen har det varit vårmarknad här i stan och den var BQ och Bellis iväg på med sina kompisar. BQ,s kompis från Vaxholm var hem och hälsade på med sina söner. Samt Bellis mötte upp sina två kompisar O och L nere på marknaden och kompisen från Vaxholm. De var på plats från elva på förmiddagen till sjutton på kvällen. Jag hade aldrig orkat gå så länge och traska runt där hela tiden. Dock hade de väldigt roligt och de testade olika karuseller som jag inte vågat se henne göra. Man får inse att hon blivit äldre.

På tal om marknad så hade ju Bellis det på sin skola i tisdags och hennes klass hade sålt sina egengjorda grejer och plantor de odlat för närmare 30 000kr det är ju grymt bra jobbat. Pengarna de sålt alla klasser på hela skolan ska de sedan samla ihop sammanlagt för att förbättra skolgården. En av hängena/nyckelringarna som Bellis gjort fick bli ett sött hänge att ha på Bellas halsband. Det vart ju toksött med ett B som dinglar runt där när hon går.

√ Mer från  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

4

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

16 Comments

 • Tittilura

  Det har varit riktigt varmt nu de senaste veckorna. Man blir rätt slö av den.
  Kvällspromenader är sköna på sommaren. Synd bara att det är så mycket mygg.

 • Popprinsessan

  Wow, bra jobbat med 30 000:-!
  Här har det inte varit såå varmt i veckan. Ganska fläktande och lite molnigt och tom regn emellanåt. Men jag märker på den fyrbenta att hon tycker att det är jobbigt, hon är inte alls sugen på några långrundor med mig 🙂

  • sweetwordsbymirre

   Ja verkligen grymt och vad roligt att de får ihop till att de över sommarlovet får förbättringar på skolan. Ja jag märkte det på vovven idag med, att hon tycker det är för varmt. Jag stannade t.o.m när jag var ute på en runda och frågade en random man som var i sin trädgård om jag fick tigga lite vatten till vovven, det gick så fint så.

 • fighterwomen09

  Ja, jäklar vilket väder det är. Gillar när det är varmt. Men att temperaturen kan sjunka vid 19. Så det blir svalt innan läggdags vore skönt. Inte svalt vid 22 typ. Å lite vind tack så det blir lite frisk luft.

  Trevlig med marknad 🍡. Jag skulle heller inte orka gå så länge som dem gjorde. Men alla är vi olika 🙂. Mmm Bellis börjar bli stor tjej 🙂. Gullit att Bella bär ett B på sitt halsband nu. Kul att Bellis skola fick ihop så mycket pengar! 😀👍

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • Elina

  Håller med att det blir för hett vissa dagar, men kvällarna är underbara nu.
  Wow, det var riktigt bra sålt av dem och så fina hängen de gjort.

 • Madde

  Det var ett bra tag dom var där. Nästa marknad för oss blir potatisfestivalen i alingsås. Inte nu till helgen men nästa. Förstår dig. Vill inte heller se alla hemska saker ungarna ska åka. Är så blödig.

 • corkystyle

  Härlgit med marknad. Har inte varit på marknad på jättelänge nu. Så bra att de kunnat göra egna saker för att kunna sälja. Härligt att pengarna ska gå till att förbättra skolgården.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *