• Bellis,  Min Vardag,  Mirres Outfit

    Midsommar och första doppet för i år!

    Midsommarstången restades där jag jobbar igår. Även vår nya ulltuss till husdjur utanför oss. Hon är döpt till Charlie eftersom man inte vet om det är kille eller tjej tyckte Bellis.

    Glad Midsommar Kära Bloggvänner

    Vilket fantastiskt väder vi har idag på MIDSOMMARAFTON, vi har haft mysiga stunder hela dagen idag. Ätit midsommarlunch och varit i solen. Bellis och BQ har varit ner vid våran Holme och kikat på midsommarfirandet där. De fick se folkdansen, stångresning och annat de hade där. Bellis träffa sin kompis O och hennes lillasyster F så det vart ju fullträff såklart. Jag kände att det var för mycket för mig att följa med så jag hakade inte på dem. Jag la mig faktiskt och vilade då när det var tyst och lugnt här hemma. Kanske tråkigt en solig och varm dag, men ja vem ska avgöra det?

    ➤ Hur firar ni midsommar idag och är ni i stan, på landet eller vid vattnet?

    Första doppet i sjön för vissa

    Dagen till ära har jag på mig en färgglad blommig klänning i all sorts färger. Den är dock lite för stor över rumpen, hade kunnat haft 1 eller 2 storlekar mindre då det är creppat upptill på klänningen. Det är därför lite dumpa dumpa känsla över mig då jag går, hehe. Fast den är väldigt skön så det blir en skön klänning att ha i sommar ändå. I går tog tösen sitt första dopp vid sjön rätt nära här. Det var några fler som var i vattnet så tydligen är det varmare än man tror kanske. Jag är en badkruka så för mig dröjer det innan jag går i. Samt jag gillar heller inte insjöar, tycker det känns som smutsigt vatten. Jag går hellre i vattnet vid kusten, det känns fräschare. Jag misstänker att jag kommer inte doppa mig förrän vi kommit till stugan och poolen på semestern

    ➤ Har ni badat i år än? Har ni doppat er helt eller varit i med halva kroppen? Var badar ni helst och varför det då?

    MISSA INTE MINA ANDRA INLÄGG

    Mer från  sweetwordsbymirre 

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    4