Bellis,  Min Vardag,  Mirres Outfit

Midsommar och första doppet för i år!

Midsommarstången restades där jag jobbar igår. Även vår nya ulltuss till husdjur utanför oss. Hon är döpt till Charlie eftersom man inte vet om det är kille eller tjej tyckte Bellis.

Glad Midsommar Kära Bloggvänner

Vilket fantastiskt väder vi har idag på MIDSOMMARAFTON, vi har haft mysiga stunder hela dagen idag. Ätit midsommarlunch och varit i solen. Bellis och BQ har varit ner vid våran Holme och kikat på midsommarfirandet där. De fick se folkdansen, stångresning och annat de hade där. Bellis träffa sin kompis O och hennes lillasyster F så det vart ju fullträff såklart. Jag kände att det var för mycket för mig att följa med så jag hakade inte på dem. Jag la mig faktiskt och vilade då när det var tyst och lugnt här hemma. Kanske tråkigt en solig och varm dag, men ja vem ska avgöra det?

➤ Hur firar ni midsommar idag och är ni i stan, på landet eller vid vattnet?

Första doppet i sjön för vissa

Dagen till ära har jag på mig en färgglad blommig klänning i all sorts färger. Den är dock lite för stor över rumpen, hade kunnat haft 1 eller 2 storlekar mindre då det är creppat upptill på klänningen. Det är därför lite dumpa dumpa känsla över mig då jag går, hehe. Fast den är väldigt skön så det blir en skön klänning att ha i sommar ändå. I går tog tösen sitt första dopp vid sjön rätt nära här. Det var några fler som var i vattnet så tydligen är det varmare än man tror kanske. Jag är en badkruka så för mig dröjer det innan jag går i. Samt jag gillar heller inte insjöar, tycker det känns som smutsigt vatten. Jag går hellre i vattnet vid kusten, det känns fräschare. Jag misstänker att jag kommer inte doppa mig förrän vi kommit till stugan och poolen på semestern

➤ Har ni badat i år än? Har ni doppat er helt eller varit i med halva kroppen? Var badar ni helst och varför det då?

MISSA INTE MINA ANDRA INLÄGG

Mer från  sweetwordsbymirre 

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

4

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

10 Comments

 • Amanda Kanterfors

  Här blev det en lugn midsommar hemma. Behövde du vila så var det bra att du gjorde det, spelar ingen roll om det är vanlig fredag eller midsommar. Glad Midsommar 🙂

 • corkystyle

  Här var det en lugn midsommarafton vilket kändes skönt. Jag har ännu inte badat i år men är den som badar då det är som varmast. När jag badar så doppar jag hel kroppen då annars skulle det inte ha någon mening enligt mig. Jag tycker det var smart av dig att gå och vila medan BQ och bellis var borta och kollade på midsommarfirandet.

 • Michelle

  Det var bra att du kunde lägga dej ner och vila när det var tyst och lugnt hemma. Bra gjort. Man orkar inte alltid va med på allt. Kram på dej 🌸

 • fighterwomen09

  Låter som en trevlig midsommarafton ni hade. Inget alls fel med att du stanna hemma & vila medans Bellis & BQ titta på midsommar firande 🌺☘️. Låter skönt 😊.

  Vi var hemma mest. Gick & titta lite på midsommar firande för att få lite känsla.

  Kul för Bellis att ta årets första dopp.
  Jag har inte badat än. Får se om jag kommer få bada i år. Mig spelar det ingen roll var jag badar. Men vist känns det skillnad att bada i insjö & på kusten. Friskare & kallare på kusten. Då insjö värms upp snabbare.

  Hoppas att du har en fortsatt trevlig midsommar helg! ☘️🌺🍓
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *