• Bella,  Bellis,  Mirre,  Mirres Foto

    Stack som en nål i foten!

    Trevlig Tisdag Kära Bloggvänner

    Det fortsätter att ramla på här och idag är det tisdag och halvmulet väder som varierar sig här hos oss. Vi har varit iväg på en promenad där vi stanna och lekte vid stadslekparken en bra stund, sedan så fick tösen svalka sig med en mjukglass. Jag har försökt få lite gjort här hemma också och vikt in all rentvätt och plockat undan allt som ligger och stör i ögat exempelvis kläder och annat som man slarvat med och inte plockat in. Emellanåt är man nitisk och har så städat och undanplockat och emellanåt är man lite mer avslappnad och inte städar undan allt lika fort. Nu var det så att det var lite som låg här och där, och det kan vara skönt att man kan ha så också emellanåt.

    Har aldrig hänt mig innan

    Jag har även fått iväg lämnat nya gardinerna som ska sys upp av Bellis förra syslöjdsfröken faktiskt. Hon har gått i pension och jag chansa och fråga om hon kunde tänka sig. Även en klänning ska hon fixa som sprunnet ska minskas lite på. Det är endast 1 dm från troskanten sedan resten öppet och det är lite för mycket. När man går lite fortare så syns i stort sett trosan, det är väl kanske 5 cm i från att det inte gör det. Det känner jag mig för gamal för att gå så, möjligen utomlands och på ett strandparty, men inte annars. Ja nåväl, idag när jag gick och fejade lite så stack det till i foten som om jag klivit rakt över en nål. Det gjorde rent ut sagt svinont och jag tänkte vad har jag nu trampat på?!

    Kan det ens vara möjligt?!

    Första tanken tänker man ju glas eller nål, för så pass ont gjorde det. Jag kollade efter och ni kan aldrig ana. Det var ett svart hårdare hundhår som hade gått igenom huden på undersidan av foten. Varje steg jag tog ömmade ordentligt. Hårstråt hade också gått in en ordentlig bit in i huden på baksidan av foten. Detta har aldrig hänt mig tidigare som har varit med hundar sedan jag var liten. Jag har hört andra som fått det och de har sagt att det gjort superont. Det gjorde också ordentligt ont när jag drog ur hårstråt. Det var precis som om det hade varit en nål eller något annat vasst.

    Nu ska jag om en stund ut och gå en långpromenad tillsammans med Bella och min kollega och vän Martina.

    MISSA INTE ANDRA LÄNKTIPS

    Mer från ➜  sweetwordsbymirre 

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    5