Mina Tankar

Avslöjande om årets bachelor!

Trevlig Torsdag Kära Bloggvänner

Ja ni ser ju på bilden ovan att jag är sjuk IGEEEEEN! Jag bryts ju ner totalt av detta att börja jobba igen på förskola efter så lång sjukskrivning. Det blir drygt för jag hinner ju inte känna att jag får något gjort och någon kvalite i arbetet. Vad ska jag göra då? det går extremt mycket smittor och föräldrarna är inte så noga med att hålla sina barn hemma. Jag jobbade i måndags och vet inte hur många näsor jag torkade då och även förra veckan. Denna gången är jag mer utslagen än vad jag var gången innan jag var hemma. Jag är jätteöm och matt i kroppen och är väldigt påverkad på rösten, samt hostan den kom ju såklart tillbaka.

Avslöjande om årets bachelor

På tal om annat så har jag ju hunnit kika på en hel på tv nu när jag är sjuk igen då soffan och sängen varit mina bästa vänner de senaste dagarna. Då har jag kikat på ➜ Bachelor som går just nu som säsong. Det är inget jag skulle ha följt annars faktiskt om jag inte varit sjuk. Jag tror inte att jag hade tänkt tanken, men när jag inget hittade att kika på så valde jag det. Då fastnade jag mest för en av männen som letar kärleken och det var roligt att följa honom.

SPOILER (Läs inte vidare om ni vill se klart programmet) ✘

Är det nu på riktigt längre?

Jag valde då att kika in på hans instagram och då ser jag att han precis fått barn med en tjej som inte är deltagare i programmet. Läste då en intervju och utlåtande från TV 4 att programmet skulle sänts redan 2023, men det vart fördröjt. Så kontraktet som deltagarna skrev på gäller inte längre och därför är det då fritt fram för dem att lägga ut vad de vill från sina liv i social media. Programmet spelades således in 2022, så man förstår ju att mycket har hänt under de två åren. Det var lite tråkigt kan jag tycka då jag faktiskt gick och hoppades på honom och en av tjejerna.

Nu vet jag inte om jag vill se vidare på det för nu känns det ju inte ”på riktigt” längre. Såklart är det på riktigt just där och då, så man får tänka så om jag ska kika vidare. Fast nåväl, vem kan orka bry sig egentligen, det finns många fler program att välja istället.

Kikar ni på Bachelor eller något annat liknande program?

MISSA INTE ANDRA LÄNKTIPS

Mer från ➜  sweetwordsbymirre 

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

3

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

4 Comments

  • Marie

    Ja faktiskt tittar jag på Bachelor, vet inte riktigt vad det är som lockar. Jag kollar på Bonde söker fru och Gift vid första ögonkastet också. Jag är lite fascinerad av att människor ställer upp i såna här program. Att fläka ut sig själv inför alla. Finns säkert de som har goda intentioner men även de som bara vill bli ”kända”.

  • Netti Starby

    Jag visste redan att han hade fått barn med en som inte var med i programmet. Det avslöjades i skvaller för flera månader sedan. Därför blir det lite speciellt att följa programmet den här gången. Som sagt så sköts hans säsong upp ett år mer och därför gick det inte att hålla hemligt. Krya på dig! Kramis ❤

    • sweetwordsbymirre

      Ja det blir ju det, man hoppades ju på han och Emma och nu när man vet så blir det ju inte lika. Såklart har det ju gått bra för honom och han har hittat sin tjej och det är ju huvudsaken.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *