Min Vardag

Som livet var på en skivspelare

Blusen är skrynklig efter att man suttit, men ässch det gjorde inget sedan på jobbet

Trevlig Tisdag Kära Bloggvänner

Har varit på företagshälsovården med min chef idag för vi ska hitta lösningar för mig på jobbet samt underlätta det för mig på alla plan. Det är väldigt uttömmande och jobbigt att sitta på sådana möten. Samt nu har jag tider inbokade framöver hos dem. Man ska gå igenom allting från hur det startade med mitt mående samt vad som jobbet har orsakat. Vi startade redan rätt så ingående idag, men jag ska även träffa deras samtalsterapeut och fysioterapeut också.

Väcka minnen åter igen

Det är väldigt jobbigt att prata om min bror som exempel som gick bort förra sommaren. Allt detta gör vi ju för att se om vi kan hitta lösningar för min nacke och mot min utmattning. Om slutsumman av allt blir att jag inte kan jobba på förskola längre. Det är den process vi dragit igång nu. Varför jag inte skulle kunna vara kvar på förskola är i så fall för stressen som det skapar i den miljön. Eller om stressen skapar att jag får en värk i nacken som inte försvinner. Vi vet ingenting ännu och inget är sagt att det inte skulle gå vara kvar heller. Det är en hjälp jag får för att se vad vi kan göra för att underlätta. Min chef gör verkligen, verkligen allt för mig för hon vill att jag ska få de förutsättningar som krävs. Hon är toppen, ett stort stöd.

Som en upprepande skiva på repeat

Det är en utmaning att ta sig åter tillbaka till en arbetsplats som var den plats som jag storbrakade på. Den platsen som orsakade stor del av mitt mående. Det väcker minnen som gör att det väcker obehag. Såklart beror inte allt på det, så enkelt är inte svaret. Ens mående har med många faktorer att göra. Jag kommer såklart inte gå in på allt för det är för privat.

Ibland står livet och stampar lite och jag kan inte förskona livet för att skriva om Happy Life som om det vore livets stund. Just nu har jag denna situation och just nu är jag mitt i den. Kanske låter upprepande för er, men det är ingenting mot vad den är för mig.

MISSA INTE ANDRA LÄNKTIPS

√ En förklaring till mitt mående

 Läs mer om Utmattningssyndrom på 1177

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

0

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *