Min Vardag

Börjar om med loopia!

Hej

Ja nu har jag bytt bort wordpress.com till en egen domän med wordpress.org via loopia. Jag känner att jag fått för mycket skräppost på slutet med massa olämpligt innehåll. Jag har även haft massa strul med kommentarsfältet där ni gång gå gång skrivit anonyma kommentarer till mig trots att jag till er berättat hur man gör för att inte göra det. För att få bukt på det måste jag uppgradera till ett dyrare paket då de tilläggen som behövs inte går att ladda hem i mitt nuvarande paket. Det verkar dock lite konstigt och när jag får kommentar från ”någon” som wordpress.com omvandlar det till så är det tråkigt när jag inte vet vem det är. Jag vill också ha svensk support så man lätt kan chatta, maila och ringa till om något strular. Dessutom finns det tillgång till massa fler teman och till många fler plugin och tillägg när man skaffar via wordpress.org. Nackdelen är bara att vissa teman måste man köpa PRO-varianten för att få ut allt av ett tema. Dock är jag haj på koder så jag har använt ett befintligt tema som jag sedan kodat om massor som jag vill ha det. Det är mer som ska kodas om, men det är småpill som ni ändå inte kommer se att jag korrigerat. Det kostar även mera på wordpress.com och det är dags att förnya den för mig nu och då kände jag att jag likväl kan byta då. Tråkigt att jag förlorar mina poäng på google, men det är inte hela världen! Det är dock för mycket som strulat nu att jag kände att det var dags!

Min gamla blogg kommer jag lösenskydda på sikt men har den öppen tills övergången!

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

0

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 23 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

16 Kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *