Min Vardag

Börjar om med loopia!

Hej

Ja nu har jag bytt bort wordpress.com till en egen domän med wordpress.org via loopia. Jag känner att jag fått för mycket skräppost på slutet med massa olämpligt innehåll. Jag har även haft massa strul med kommentarsfältet där ni gång gå gång skrivit anonyma kommentarer till mig trots att jag till er berättat hur man gör för att inte göra det. För att få bukt på det måste jag uppgradera till ett dyrare paket då de tilläggen som behövs inte går att ladda hem i mitt nuvarande paket. Det verkar dock lite konstigt och när jag får kommentar från ”någon” som wordpress.com omvandlar det till så är det tråkigt när jag inte vet vem det är. Jag vill också ha svensk support så man lätt kan chatta, maila och ringa till om något strular. Dessutom finns det tillgång till massa fler teman och till många fler plugin och tillägg när man skaffar via wordpress.org. Nackdelen är bara att vissa teman måste man köpa PRO-varianten för att få ut allt av ett tema. Dock är jag haj på koder så jag har använt ett befintligt tema som jag sedan kodat om massor som jag vill ha det. Det är mer som ska kodas om, men det är småpill som ni ändå inte kommer se att jag korrigerat. Det kostar även mera på wordpress.com och det är dags att förnya den för mig nu och då kände jag att jag likväl kan byta då. Tråkigt att jag förlorar mina poäng på google, men det är inte hela världen! Det är dock för mycket som strulat nu att jag kände att det var dags!

Min gamla blogg kommer jag lösenskydda på sikt men har den öppen tills övergången!

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

0

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

16 Comments

 • Madde

  Det är tråkigt då det strular. Glad ändå att du fortsätter blogga då många tappar lusten då det inte funkar tyvärr. Är också så dålig på allt det tekniska. Det ska bara fungera känner jag.

 • fighterwomen85

  Jobbigt att det strular. Man står ut ett tag. Sen vill man ändra som du nu har gjort. Hoppas att du nu slipper onödig. skräppost. Sen att det ändå skulle gå ut. Hoppas att du kommer att trivas på WordPress.org. 🙂.
  Jag kommer läsa dina bloggar 🤗

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • corkystyle

  Så trist när det inte fungerar. Sådant man bara vill att det ska fungera. Jag själv fick hjälp av saramedeleine att flytta min blogg till wordpress via loopia. När jag hör detta är jag glad att jag inte gjorde det via wordpress.com. Kommer självklart fortsätta följa dig här. ❤

 • Therese Lindvall

  Ja hoppas det blir bra nu, massa strul med bloggandet och portaler tar ju musten ur det roliga. Samma med nouw som strålar så länge, äntligen funkar det någorlunda. Ja men visst vill man veta vem som skriver, ofta vill man ju svara dessutom och då vill man ju gärna veta men mottagaren är

 • Elina

  Vad tråkigt att du har upplevt så mycket strul! Jag har inte haft några problem förutom lite skräppost. Hoppas den här funkar bättre för dig.

  • sweetwordsbymirre

   Ja det vart för mycket på slutet och min blogg var ju också ganska stor så misstänker att det hamnat i skräppost robotar som skickade på och på. Det var inte så roligt. Samt jag har velat byta till .org länge.

 • Michelle

  Surt när det bara ska krångla och hålla på. Hade WordPress sen länge tillbaka och bytte ut till .se istället med blogg.se Men det kostar för mkt tyvärr för det.

  • sweetwordsbymirre

   ja de är jättebra. Nu har jag äntligen fått till designen med. Som jag letat i djungeln av alla designer. Man vill ju ha tillgång till större bilder, samt heeadrn ska vara i original och det ska vara en design man kan korrigera mycekt. Jisses vad jag letat, men NU SÅÅÅ hehe

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *