Min Vardag

Ett svar och skönt med fredag!

Kära Bloggvänner

Härligt med fredag och att det också är härligt väder på det också. Tösen har en kompis hemma sedan skolan sluta och de sköter sig så finfint hemma tillsammans. De är som systrar, de leker så fint. Nu kikar de på tv tillsammans och kikar på en serie på SVT-barn som heter Tjejer. Innan dess var de och panta och köpte sig fika. De har varit ute och lekt på gården utanför i lekparken. Så härligt, för de har inte kikat på sina telefoner alls än så länge.

Svar på magnetröntgen

Idag ringde min fysioterapeut för att meddela vad de sett i magnetkameran. Ja för att meddela svaret vad röntgenläkaren sagt. Jag har ju hela tiden fått ”diagnosen” av dr att det är utmattning, psykiskt och att jag därför har fått den värken jag har. När jag sagt emot dem att det är inte den sortens värk jag har eftersom att jag varit deprimerad förrut och vet lite vad de menar för värk. Fast jag har inte kommit vidare där utan fått smärtstillande och antidepressivmedicin utskrivet. Jag har valt att inte ta någon av dem, för jag har känt att det är inte endast det som det är. Jag har tämligen tjötat till mig en magnetröntgen och efter åtta månaders sjukskrivning har jag fått mitt svar. Svaret jag fick var bra och det kommer på sikt gå få i ordning på. Vill inte skriva ut i detalj här, för det är alltid någon som kommer tala om någon de vet som det hände si och så med.

√ En förklaring till mitt mående

 Läs mer om Utmattningssyndrom på 1177 

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

4

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

31 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *