Min Vardag,  Skönhetstips

Testar Caias – Leagelly Blonde

Hej Kära Bloggvänner

Påsk och ledigt, och fint väder idag det är ju då extra härligt. Jag har mått lite sämre i nacken/skulderbladen sedan jag var hos frisören. Jag vet att det alltid är så efter då det är när jag ligger över tvätten när vi sköljer ur färgen och när jag sitter och hon förberedder i färgen. Det kommer jag ej i från, för man spänner sig också och då blir det än värre, så det är som en ond spiral. Nu är det gjort i alla fall och jag ska dit juni nästa gång.

På tal om annat då har jag testat nytt rouge från CAIA tänkte berätta vad jag tyckte.

CAIA – Leagelly Blonde

Jag ville testa caias rouge då jag tycker mitt torra vanliga puderrouge ger mig en för torr look. Det ser ut som jag är torr och fläckig då jag har den på. Har testat fler olika och tycker att det är samma med vilken jag än testat. Därför tror jag att det är så att jag behöver mer glansgivande rouge. Jag har testat rouge i puderform som ger glans och det kanske är något snyggare men ändä får jag den där torra looken.

Jag beställde Caia Leagally Blonde som är en rouge och läppglans i ett. Den känns len på huden och ger ett fint men inte för glowigt glow, det gillar jag. Jag tog den av de nyheterna som de släppte nyss som är den med ljusast färg. Det passar mig bäst då jag annars känner mig som en påskkärring. Det känns också som att den kommer räcka länge då det är så lite man behöver ta. För mycket skulle ge för mycket påsktema som jag skrev över hela sminkningen. Jag känner mig lite solkysst då jag sminkat mig, ja som man fått lite färg på kinderna efter en stund i solen. Produkten är lystergivande och har jojobaolja i sig för att ge lugnande effekt för huden.

Jag kan tänka mig att skaffa fler nyanser eftersom man kommer ha olika färg i huden efter hur tiden och värmen kommer. Jag är inte den som är knallbrun på sommaren, men såklart är det skillnader. Som det känns nu efter någons gång användning så är jag toppennöjd och kommer använda den som ett nytt måste i min sminkning.

√ Mer från mitt hem  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

13

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

14 Comments

  • sweetwordsbymirre

   Jag har testat några produkter från dem, En settingspray och en foundation tror jag det var. Dem var jag inte alls nöjd med. Fast denna rouge känns toppen just nu, får se vad jag tycker efter ett tag.

 • fighterwomen09

  Visa grejer vet man innan. Att detta kommer jag känna av efteråt. Men kan du inte ta någon salva eller medicin som gör att du slappnar av i nacke i olika situationer?

  Kul att testa något nytt inom smink. Det tror jag blir väldigt fint på dig. Jag beställde idag från Hickap eftersom dem har i påsk nu ta 3 betala för 2. Å jag har länge velat testa deras produkter. Så får se vad jag tycker 😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  • sweetwordsbymirre

   Jo det finns, eller rättare sagt dem har jag hemma, jag är så trött av dem så det är därför jag inte tagit dem. Samt det var jättetoppen produkt, så den kan jag rekomendera. AH hoppas at du är nöjd med det du skickat efter och toppen då de har kampanj också

 • Popprinsessan

  Spännande med rouget! Har också börjat använda lite mer ”flytande” produkter efter att ha använt BareMinerals pudervarianter i många år. Just nu kör jag med Lumenes produkter vilka känns bra. Men jag skulle vilja lära mig lite mer hur man kan göra för att framhäva eller dölja det man vill.

  • sweetwordsbymirre

   Ja man har ju fått anings tendenser till rynkor, mer tycker jag förmodligen än vad det är. Jag tycker att torrpuder och torrt rouge framhäver det med istället. Det är bra märke Lumene, men kan vart rekomendera just denna från CAIA.

 • corkystyle

  Kul attdu gillade det du betällde från Caia. Själv har jag inte testat något smink därifrån än. Däremot är det något jag skulle vilja testa. Hoppas du får en bra söndag.

  • sweetwordsbymirre

   Har testat produkter från dem innan som jag inte alls tyckte var tillröckliga, men då jag känner att torrt rouge inte funkar för mig längre, man har börjat få rynkor osv, då syns de ännu mer. Samt denna var bra =D, ett tips!

 • Michelle

  Vad tråkigt att få ont i nacken. Håller det i länge? Du kanske borde massera nacken med dina händer el någon 🤗

 • maria

  Man fattar ju inte varför de inte kan göra om tvättställena hos frissan. Är ju många som inte klara av dem. Hos mig börjar det klämma på en nerv i nacken så slutar med att jag svimmat. Så, inge mer tvätt för mig tyvärr

  • sweetwordsbymirre

   Ja det känns nästan så för mig med, det trycker på punkter i nacken så det känns som om jag kommer att göra mig illa eller att det skulle kunna vara så att jag är yr eller svimmar efter ett tag. Vet dock inte hur de skulle kunna göra om det, tror att de gjort dem så sköna de går, fastän de kunde ju ha ngn form av kudde för oss som har det värre.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *