• Mina Tankar

    Respektera varandras önskan

    Glad Sommar Kära Bloggvänner

    På fredag fyller världens bästa människa och livskamrat 50 år och i helgen smygstartade vi med att han firades av sin bror och hans fru. Vi åkte till Café Erik Larsgården och för er som missat det så skrev jag om platsen i ett blogginlägg sedan tidigare här ➤ Erik Larsgården – Drömstället. Det är jättefint ställe och vi valde att ta en fika tillsammans där. BQ vill inte vara hemma då han fyller år, därför kommer vi resa bort nu fredag till söndag.

    Respektera varandras önskan

    BQ har kompisar som skulle kunna komma oanmält och kidnappa med honom för att ta iväg honom på något. Han vill inte det, han vill fira tillsammans med oss. Det måste man respektera och vill man inte ha en stor fest så ska man inte behöva det heller. Dessutom tycker jag nog att man rådfrågar med den andra partnern innan man oanmält kidnappar med någon. Jag hade blivit jättebesviken och irriterad om någon gjort så mot mig om jag inte vill. När jag fyllde 40 år så bjöd mina två närmsta vänner ut mig på middag. De hade ordnat så de sjöng för mig på restaurangen, då reste sig ju såklart alla som satt där i restaurangen och åt och sjöng för mig också, hehe. Då vart jag väl lite generad men såhär i efterhand så är det ju harmlöst och fint gjort. Min mat kom också in med ett sprakande tomtebloss också som en extra detalj. När jag fyllde 30 år och när BQ fyllde 30 så hade vi fest, då hyrde vi lokal osv.

    Dåtidens Pranks på varandra

    När min mamma fyllde 50 år, satte några vänner till henne ut en annons på ett bilsläp som var till salu. Bilsläpet fanns ju inte så mamma fick ta många samtal och säga att det var någon som drev med henne för hon fyllde år. När pappa fyllde 50 år så vaknade vi på morgonen av att det var ett helt lastbilsflak med jord i vår trädgård som vänner till honom hällt ut där. Jag har lite svårt för den slags humor, för hur kul är det då egentligen? Det roar ju mer den som gjorde det än den som får det. Då kan man ju då ifrågasätta om det är för att fira eller faktiskt vara elak?

    MISSA INTE MINA ANDRA INLÄGG

    Mer från  sweetwordsbymirre 

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    6