• Våra resor

    Skara Sommarland – Sista stoppet

    Trevlig Lördag Kära Bloggvänner

    Idag har vi åkt ifrån fina → stugan i Olofstorp och mellanlanda och träffa min syster en sväng till i Alingsås. Mysigt att träffa henne igen innan vi for vidare mot Skara och Skara Sommarland. Här är vår sista anhalt innan vi åker hemåt igen imorgon. Det som varit skönt denna veckan på vift är att vi inte haft tillgång till tv, så skärmar har varit mycket lite. Jag har bloggat ett inlägg på kvällen när vi landat. Samt vi kikade på Allsång på Skansen i tisdags från min dator. Det är skönt för i dagens läge är det för mycket skärmtid.

    Vädret var verkligen inte på vår sida enligt väderappen och vi kände att det är som det är när vi kommer fram, ja hur var det då!? / HÄNG MED

    Panikångest som hette duga

    Vi kom fram till → Skara Sommarland där vi nu ska bo en natt på → Skara Sommarlands Camping som sista anhalt. Det var väldigt smidigt och vi checkade in oss och installerade oss i stugan. Väldigt enkelt här med våningssängar. Den här stugan var bättre kvalité på än den första vi bodde vid en natt vid i Töreboda. Vi kunde ladda bilen full tills i morgon när vi åker hem på campingens parkering. Egen parkering vid stugan så allt bra så. Vi kunde sedan traska över gatan bara och kom direkt in på Skara sommarland efter ha visat våra biljetter. Vi kom in på mot slutet av sommarlandet.

    Efter ett tag fick jag stress och oroskänsla, eller ganska direkt när vi kom in där. Jag fick ordentlig panikångest som hette duga. Jag tror att min kropp säger ifrån nu. Eller snarare mitt sinne gör det. Det har varit lite för mycket flackande nu på kort tag så jag behöver nog vila nu och få komma hem igen.

    Komma åter till sin egna vardag med rutiner

    Jag fungerar också så då jag får ångest att jag gråter okontrollerat. Det går inte stoppa, jag var därför tvungen att gå undan i parken tills det börjat lägga sig. Det var säkert fler människor som såg och undra vad det var för fel. Jag kan dock inte bry mig om det för jag måste försöka komma till sans och hantera stormen som är innnanför. Jag mår heller inte helt bra av livsstilen som man skapar sig när man är iväg såhär att man äter kost som jag annars inte gör. Det är ju svårt att hålla sig till sin egna kost då eftersom man är på platser som inte har sådant. Jag har försökt hålla mig så gott det går, men min mage har sagt ifrån att den inte mår ok av det.

    Inte bara gnäll, roligt också

    Efter ett tag la sig ångesten och var hanterbar och vi kunde njuta av sommarlandet tillsammans. De andra två stördes inte av mitt mående utan åkte på i karusellerna ändå. Det glädjer mig för jag vill inte deras dag skulle förstöras för min gjorde det. Man kan ju inte göra så mycket annat än att vänta ut den och ta till redskapen man fått till sig av fysioterapeuten och psykologen. Det vart i alla fall en blöt och rolig vistelse och vi avslutade kvällen med campingens taccobuffé som restaurangen hade. Det var helt ok, och fanns mycket att välja på. Nu sitter och ligger vi här tills det är dags för en ny dag i sommarlandet innan vi åker hemåt igen imorgon. Regnet vräker ner utanför och man hör fler utanför som sitter i gäng och äter gott och har det trevligt.

    Jag längtar hem nu, vill sova i min säng och mysa hemma hos oss. Skönt att komma hem sedan och veta att jag har fyra veckors semester kvar efter denna, lovely. BQ har två veckor kvar när vi är åter hem igen. Så det är skönt att han också är hemma ett tag till med oss. Detta var ju då således vår första semestervecka som varit. Den har varit väldigt intensiv, så nu kommer vi lägga upp det lite lugnare.

    Hur har er vecka tjugoåtta varit?

    √ En förklaring till mitt mående

     Läs mer om Utmattningssyndrom på 1177 

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    sweetwordsbymirre.se

    3