Våra resor

Landat vid Lotta´s och Ulf´s Bed & Breakfast

B&B i lantlig miljö

I vintras snubblar jag på en ny sajt för sommarboende → Airbnb som jag inte varit på innan. Då får jag fram detta underbara ställe. Ett Bed & Breakfast som ligger 25-30 minuter från Göteborg. Det uppfyller alla våra önskemål och mer än så. Våra önskemål denna sommar på boendet var lite mer än vi brukar vilja ha. Platsen vi har 4 dagars smester vid är Staaffs Guest House → Charlotte och Ulfs Bed and Breakfast i lantlig miljö

Jag läser också deras omdömen de fått från tidigare gäster och ju mer jag läste ju mer insåg jag hur perfekt ställe det måste vara

Egen bastu och tillgång till pool

Eftersom vi hade tänkt lägga pengar på en utlandsresa så kände vi att vi kostar på oss lite finare detta året. Det är inte ett billigt boende, men heller inte det dyraste heller. När det är ett Bed & Breakfast så ingår det också frukost varje morgon som man får på utsatt tid man själv vill. Det levereras och uppdukas på altan ute om man vill det. Eller så får man det levererat för att ätas inne på plats.

Inne i stugan finns det egen bastu. Tänk så ljuvligt vi har det att ta ett svalt kvällsdopp och sedan sätta sig i bastun för att sedan ta ett svalkande dopp efter det. Poolen är uppvärmd, men behöver ju lite hjälp av solen också såklart

Vackra vyer och nära till Göteborg

Det är Charlotte och Ulf som driver → Staaffs Guest House och det ligger i Olofstorp. Platsen det ligger på är lantligt och idylliskt. Skogen ligger inpå knuten och utsikten är så vacker. Det är inte så långt bort som man tror. Det är 25 minuters bilfärd till Göteborg. I Göteborg finns det ju stort utbud till att göra saker och även att få känna på stadspulsen där för en dagstripp eller två ser jag fram emot. Min syster med familj bor ju också utanför Göteborg. Tanken va ju då att ta en dag tillsammans med dem. Det gjorde vi idag också. Vi mötte upp dem i Alingsås och tog lunch tillsammans där och även hängde där i flera timmar i den gallerian. Supertrevligt och mysigt att få träffa dem äntligen. Avståndet hämmar ju oss så vi inte kan ses så ofta.

Mer användbara länktips

 Mer av våra resor – Sweetwords

 Besök Liseberg i sommar

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

1

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

6 Comments

 • Ninnie

  Å, så fint ni bor där!
  SÅ härligt att vara ute på semestertripp!
  Önskar er fortsatt fina dagar! Och att ni slipper mer åska och skyfall…som det ju var igår. Helt galet med blixtar och åskknallar och skyfall här där jag bor…Usch! Men idag skiner solen!

 • Sandra

  Så mysigt det boendet lätt och perfekt tillhåll också. Inte allt för nära Gbg så man störs av trafiken och ljuden och inte för långt bort för att kunna åka in dit.
  Bastun lätt som ett extra plus i kanten. Jag älskar att basta så jag skulle också ha kostat på mig detta boende om jag hade rest i de krokarna.

  Hoppas att följande dagar blir kanon 🌺

 • Madde

  Vilket mysigt ställe ni hittade. Alingsås är en så mysig stad. Så mycket att titta på och alla mysiga caféer som finns där. Även om det är en bit bort för oss åker vi dit regelbundet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *