Min Vardag,  Mirres Outfit

Eurovison och egentid med varandra

Kära Bloggvänner

Tösen har haft drömdagar fredag till lördag då hon och en tjejkompis sovit över hos en annan kompis. Den kompisen har pool och stor grill där de gräddade pannkakor. Jag min slarvmaja glömde skicka med henne solkräm bara så hon brände sig efter två dagar med sol i poolen. Det är mitt ansvar att komma ihåg så det kan vi inte skylla de andra föräldrarna på. Vi har inte köpt hem något än så jag ska ta mig ner på apoteket imorgon. Det kommer ju vara varma och soliga dagar nu i det närmsta till veckan som kommer.

Mysigt och återvinnande

BQ och jag har haft det både mysigt i fredags med grillat och mys på kvällen på balkongen. Det smakade verkligen extra gott då. Igår har vi även åkt iväg mer skräp till återvinningen. Nu har vi nog rensat undan allt vi vill nu. Vi ligger därför i bra fas på den fronten.  Det kanske låter som om vi skulle ha massa skräp hemma. Såklart har vi inga jättemängder men vi har inget släp eller annat vi kan fylla fullt. Så vi har fått fylla bilen så fullt det går och kört iväg i omgångar. Då har vi valt att dela upp det på fler helger och fortsatt rensa undan i förråd. Igår morse då jag vakna så kändes det så tomt då Isabelle inte var hemma. Tror vi föräldrar saknar barnen mer än de saknar oss.

Eurovision och tagga till

BQ och jag har även kommit i gång med kost och motion. Jag har ju förvisso hållit efter det hela tiden, men nu kan jag utöka det lite mer och mer. Det är skönt och nu hoppas vi att det kommer vara fint väder. Då är man mer motiverad att hålla efter det också. Det känns mer motiverande då tycker jag. Igår körde jag också mitt pass som min fysioterapeut gett åt mig.

Satt ni uppe i går och kikade på finalen i Eurovision? Det gjorde vi och vi tänkte att somnar hon så gör hon då får vi väcka henne sedan. Hon somnade några gånger men när röstningen kom då var hon med. Hennes favoriter Marcus och Martinus var ju med. Tyvärr vann ju inte dem och de kom till slut på en nionde plats. Jag känner besvikelsen genom dem och tycker det var tråkigt för dem. Det blir sällan den låter man tycker som ska vinna. Jag gillade Ukraina, Israel, Frankrike, Kroatien och Norge samt självklart Sverige.

➤ Hade du någon favorit du tyckte var extra bra och vann den du trodde?

√ Mer foto från  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

2

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

4 Comments

 • Snabela

  Har rensat en del här hemma jag med. Har släp, men kan inte köra det. Så att jag har fått fylla bilen. Även sambon har åkt några vändor till tippen, men han kör med släp. Men det är mycket kvar att rensa ut.
  Tänk vad mycket man samlar på sig.

  • sweetwordsbymirre

   Ja man samlar ju på sig och i vårt fall har det varit att rensa undan från förråden, det är där som det varit mest. Sedan har man ju gått igenom hemmet och hittat det som man kan kasta och inte måste ha längre.

 • fighterwomen09

  Kul att Bellis var med vänner. Sov över, bada i pool & käka grillat 😊. Skönt att du & BQ fick lite egentid medans Bellis var hos vänner.

  Skräp blir det som man måste åka & slänga. Å ni som bor i lgh behöver åka då & då. Vi samlar lite i ett av rummen. Å när vi tycker att det har blivit en del. Så åker vi & slänger.

  Härligt att du känner att du vill utöka ditt tränande.
  Jepp. Jag satt uppe & titta på Eurovision Song contest. Jag tycker är speciellt att sitta uppe & titta på det. Jag hade ingen favo. Men gillade Israel 🇮🇱 jag med 😊å självklart Sverige 🇸🇪. Det var kul att Schweiz 🇨🇭 vann ändå 🎶🎤🎉😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  • sweetwordsbymirre

   Ja det är så sant, när man har lägenhet så kan man inte ställa undan det för länge för då växer man in i lägenheten typ. I hus som du säger kan man ju ha det i ett rum så länge och samla ihop tills man åker och slänger det på återvinningen. Ja mysigt att hon sovde över där, snart är det väl vår tur att ha en kompis över också =D

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *