Mode och tips

Ellos alltid stilsäkert – Håller måttet

Pernilla Wahlgren Kollektion

Jag sitter här och drömmer mig bort på outfit inför stundande jul och nyår. Jag hade utan tvekan kunna burit dessa outfits ovan vid de tillfällena. Klänningen är från Pernilla Wahlgrens Kollektion inne på Ellos. Jag gillar hennes tänk hon alltid gör kring sina plagg. Det framhäver de kvinnliga formerna snyggast och det är snyggt mönster och detaljer på alla plagg. Kollar man runt på hennes kollektion och design så vill man ju typ ha allt. Blusen och kjolen anser jag skulle göra sig snyggt på nyår tillsammans med ett par svarta strumpbyxor och skorna. Man kan även ha skorna till klänningen också.

Ellos är alltid stilsäkert och håller måttet

Kläderna finns inne på Ellos och det är en webbshop som enligt mig alltid är stilsäker. Jag har shoppat från dem sedan jag var tonåring. Det har ju ändrats en del sedan man börja shoppa där. Nu tar ju shopen in mer stilsäkert och mer märkeskläder. Som jag vill minnas hade ju Ellos mest sitt egna märke i början. Jag har även köpt vinterkläder där till Bellis som också varit bra så jag kan inte annat än säga att det är en bra butik. Nackdelen för mig nu är att det jag hittar på shopen är alltid det som är lite högre prisklass på.

➤ Har du köpt något nytt till jul och nyår berätta vad!

➤ Har du shoppat på någon butik eller kanske hittat värsta fyndet på loppis?

➤ Vad tycker du om Ellos och brukar du shoppa där?

√ En favorit på webshoppen  Joelle Blus

√ Modetips från sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

9

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

20 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *