Bloggutmaning

Decemberutmaning 3 – Adventsmys

Hej

De senaste dagarna som ni ser är mycket mys, mys och åter mys. Jag har gärna på en brasa på teven med instrumental julmusik eller annan lugnande musik om dagarna. Det är verkligen avkopplande och som ni ser verkar Bella också tycka det. Fler som frågat igen och jag är fortsatt sjukskriven för utmattningssyndrom och värk i leder och kroppen. Jag blir jag nog sjukskriven ett tag till. Hur jag mår beror på den dagen ni frågar mig.

De senaste har varit bra dagar för jag mår bra över att jag kommit igång och kunna gå lite raskare igen och att det känns bra av flera anledningar. Just ja har gjort vinterdesign på naglarna och ja de är väl lite neutrala och som sagt tema vinter. Jag har bokat tid den 22:a och då ska jag göra fräscha nya julnaglar sedan och såklart i rött.

Decemberutmaning dag 3

Idag den TREDJE DECEMBER är ADVENTSMYS dagens tema som decemberutmaningen har som kategori.

/ Se utmaningen hos Christel

Idag är det första advent och det är tänkt att Bellis och jag ska baka något juligt i form av lussebullar eller pepparkakor att frysa ner till närmare julen. Bellis vill också att vi ska sätta upp granen och inte mig emot. den får gärna komma upp så tidigt det bara går och tas ner så sent som det bara går också. På tal om advent så ser ni vår adventpyntade centrumrondell ovanför. Den tänder alltså ett ljus för varje advent, sedan sänks ljusen ner några hack för varje advent. Det blir som en vanlig adventsljusstake i 4 olika storlekar på ljusen. Bella och jag var ut på en långpromenad i går och då förevigade jag den både i dagsljus och i kvällsljus när snön yrde omkring. Jag får fota den någon annan gång då ljusen lyser och är i olika storlekar.

➤ Vad ska ni göra idag på första advent?

 Min Decemberutmaning

 Mer från sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

4

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *