Tipshörnan

Extra snygg bil – Tershine

Här sitter vinterhjulen på, sommardäcken har finare fälgar.

Hej

I februari förra året köpte vi vår spretans nya bil årsmodell 2023. Vi köpte en Hyundai ladd-hybrid. Vi valde ju till det vi ville ha på vår bil. Vår bil är utrustad med kraftfull elmotor, stor pekskärm, trådlös mobilladdare, USB uttag både fram och bak, exklusivt ljudsystem, 360-graders kamera och backkamera, skinnklädsel och snyggaste frontgrillen man kan tänka sig m,m. Vi valde ju färg på bilen också. Vi hade velat ha panoramatak, men det vart inte det i slutändan. Ja ni hör ju vem vill inte vara rädd om den bilen? Det vill vi, tänkte därför tipsa om bra produkter.

Häng med ska jag visa och berätta om produkter vi använder

Tershine – Flygrostborttagare

Vi använder oss av produkter från ➜ Tershine som är tillverkare av bilvårdsprodkter. Ett svenskt företag med svensktillverkade produkter och ligger med tillverkning i Täby. Perfekt produkt är ➜ Tershine Flygrostborttagare att rengöra nedre delen av bilen från bromsdamm och asfaltsfläckar som blir. Produkten blir lila då den ”får tag på smutsen” och det är dags att spola av den. PH-neutral och fungerar på de flesta metallytor. Doftar milt och går att använda både på blöta och torra ytor.

Supereffektiv och skonsam

Tershine – Akalisk Avfettning

Att avfetta bilen är jätteviktigt. På samma vis som vi smörjer in oss behöver också bilen det för att må bra. Här tipsar jag om ➜ Tershine Alkalisk Avfettning, en produkt som effektivt tar bort all organisk smuts. Vad är det då, jo där kan man räkna in smuts som vägsmuts, insekter, alger, pollen, och annat som hamnar på bilen. Fungerar på både bilar, husbilar, båtar det går även bra till badrummet för att få bort den feta smutsen där. Produkten luktar gott av persika. Det är även extremt dryg flaska då den ska späs ut. 1 liter ger 20 + liter färdig produkt att sedan använda. Nu kommer våren också och då är det lättare att tvätta utomhus också. Det är mycket mindre risk med repor om man tvättar bilen själv och inte i biltvätt.

➤ Kom igen nu tvättar vi bilen, vem hänger på?

Fler användbara länkar

 Läs mer om Hyundai laddhybrid

√ Annan läsning på Sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

11

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

4 Comments

  • fighterwomen09

    Snygg bil. Ja, får man välja så gör man ju det så långt det går. Pomerama fönster i taket är ju Nice. Sen har jag märkt när jag åker taxi. Att sätes värme i bak är Nice 🙂.
    Att ha bra bra produkter är viktig på en bil. Så den ser bra ut. Kanske inte kan likna huden på människor. Men man använder ju bra produkter där med för att huden ska må bra 😊.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  • Madde

    Riktigt snygg bil ni skaffade er 🙂 Klart man ska vara rädd om dom då de är helt nya. Nu är vår tio år så jag kör in den i maskinerna 🙂 Har inte tid att stå och tvätta för hand

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *