Mirre

Julklapp åt mig själv

Hej

Igår var BQ och Bellis och köpte julklappar och slog in som nu ligger under granen. Vi väntar på tre julklappar som ska komma senast den 19:onde enligt deras leveransdatum. Kommer de inte innan jul får det bli nyårspresenter helt enkelt. Julklappar får man allt ändå och det man inte vet om vet man ju inte, inte sant? Dock tror jag att de kommer hinna komma med tanke på att de trots allt lovade det när man beställde.

Julklapp åt oss själva

Nej, jag har inte köpt julklappar åt mig själv i år. Frågan i decemberutmaningen lyder ”Julklapp åt mig själv” Nej, det har jag inte köpt. Fast på ett sätt blir det så, BQ får alltid presentkort av sin chef på ICA. Det blir ju som julklapp åt oss själva då vi köper mat för pengarna. I år var presentkortet på 4000 kronor. Det är ju suveränt bra och såhär innan och sedan efter julen också. Januari är nog årets mest fattiga månad för de flesta. Man behöver få sin januarilön innan man är på banan igen. Jag tycker också att man får mycket räkningar i början av året, känner någon igen sig?

Olika sätt att ge en julklapp

En julklapp åt mig själv tycker jag är att bara få må bra och äta god mat och njuta av själva julen. Vi är ibland lite sämre på att uppskatta det man har. Att bara inse och uppskatta det, det blir en julklapp åt mig själv känner jag. Det här året har varit piss rent ur sagt för mig. Jag förväntar mig inte underverk framöver, jag vill inte kräva eller hoppas på det för då blir man bara besviken. Lugn och ro med kärlek och omsorg det är den bästa julklappen jag kan få.

➤ Köper du någon julklapp åt dig själv i år?

Kika in hos Christels Decemberutmaning – Dagens tema JULKLAPP ÅT MIG SJÄLV

#decemberutmaning23xxx

√ Sweetwords tolkning –  Decemberutmaning

√ Mer om Mirres Utmattningssyndrom

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

9

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

22 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *