Skönhetstips,  Tipshörnan

Lava Art – Min känsla av dem!

Hej

När det gäller smink och make-up så vill man ju känna att man har det som är bäst för en själv. Under åren har jag har testat många olika sorter innan jag tyckte att jag hitta det som passar mig bäst. Jag kan tycka att man har olika kvalité på sin hud i perioder och att man då skulle behöva olika sminkprodukter för att få det bästa resultatet. Jag har testat produkter som har både lägre och högre prisklass. Både mer kända och lite mer neutrala produkter när jag sminkat mig. Sedan jag var i tonåren har jag alltid använt Isadoras produkter och de har fungerat för mig. Fast jag tycker inte att någon foundation har fungerat på mig av dem jag provat. Har säkert ändrat sig nu, men jag har inte testat dem.

Häng med och läs mer så ska jag berätta om LAVA ART

Jag fick reklam på Instagram

För några år sedan fick jag reklam om sminkföretaget Lava Art på instagram. Jag såg reklamen dyka upp flera gånger och kände väl mest att jag inte var intresserad att beställa en produkt som jag inte alls hört talas om innan. När jag sedan läst om det mer och sett privatpersoner testa och tycka till om produkten så vart jag intresserad. Först vart jag lite negativ till att de har prenumeration på sina foundation. Det kändes som att man blir låst till något.

När jag först testade deras produkter tyckte jag inte att de vart något för mig. Det kändes lite kladdigt. Fast jag ändrade mig ganska så snabbt. För har man skött sin hud med underbehandling av huden innan man lägger på foundation så blir det ett snyggt resultat. Det är viktigt att sköta om huden oavsett vad man använder för kosmetika. Jag använder rengöring, serum och krämer varje dag för att få bästa resultat. Det hade varit så oavsett vilken kosmetika-produkt jag använder.

Tre år med Lava Art Cosmetic

Jag har nu ett bra tag använt – Lava Art Sweden – Foundation och är fortsatt väldigt nöjd med produkten. Tycker man får ett snyggare glow som ser neutralt ut utan att se kakigt och kladdigt ut. Som extra detalj innan setting-powder använder jag ett neutralt powder från Isa Dora för att så extra snygg look på min make-up och motverka att det blir en glansig yta. Jag använder också deras Perfect Stay Finishing Powder, som sista touch och gör att det sitter längre under dagen. Det sitter inte hela dagen och man får göra om, då behöver man ett mer täckande resultat och det får du om du har mer produkt på än vad jag har.

Prenumeration och avtal

När det gäller prenumeration på deras produkter så är det faktiskt bara bra för man kan själv bestämma hur ofta man vill att de ska komma hem till en. Dessutom kan man också säga upp det när man vill utan att ha någon bindningstid. Numera så beställer man en foundation. Efter det betalar man för en refil efter den tids intervall du själv önskar. När jag tecknade mitt abonnemang för tre år sedan så var det två refil i priset. Det är fortsatt så för mig, men skulle jag vilja ändra produkt så kommer det gå till deras nya avtal med en refil per gång eller då ett dyrare pris för två refil. Mina två refil-produkter räcker i ungefär fyra månader. Jag har därför ett avtal på att jag får produkterna var tredje månad som jag själv önskat.

Här kan ni läsa mina tidigare inlägg där jag skrivit om Lava Art

Kosmetisk Perfektion

För att få den snygga looken

Är Lava Art så bra som de säger?

Tror det blir tumme ner på den eller?

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

1

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

12 Comments

 • fighterwomen09

  Så bra att du har hittat ett sminkmärke som du gillar.
  Det är svårt att hitta sitt märke. Jag har med testat olika som make up store, Max faktor. Men mest senaste 10åren så har jag kört med Mary Kay.
  Så är det att man har olika hud typer i olika perioder. Men jag känner att jag har ungefär hittat rätt 😊.
  Så bra att du får hem foundation. Verkar vara ett bra företag 👍.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • Sandra

  Har hört det namnet tidiagre men inte läst någon info om dem. Lätt som en riktigt bra foundation när du beskrev här. Ska ta mig en tur inne hos dem. Tack för infon fina du 🌺

 • Netti Starby

  Jag har inte hört talas om det märket förut och har totalt missat det. Eller så har jag bara dåligt minne. Men vad kul att du gillar deras produkter och så smidigt att kunna prenumera. Kramis ❤

  • Amanda

   Jag har aldrig hört om det här märket men det låter ju som att det är kanon bra får ta och kolla in dom lite mer 🙂 jag köper ofta produkter jag haft innan men kul att testa nått nytt i bland

 • Mamma C

  Jag har inget fast märke för mina sminprodukter och de är inte så många heller för den delen. Jag är väldigt dålig när det gäller smink. Jag sminkar mig väldigt sällan nu för tiden. När jag jobbade så var det mascara, rouge, kajal ibland och en underlagskräm.
  Sommartid här har jag aldrig smink om vi inte ska ut och äta på kvällen. Annars är det bara solskyddsfaktor +50 som gäller.
  Faktiskt har jag ett dag och natt serum i ett spanskt märke.
  Ditt märke som du skriver om har jag aldrig hört tidigare. Men skönt när man hittar något som är bra för ens hud.
  Carin

 • Elina

  Vad bra att du har hittat ett märke du gillar. När det kommer till smink har jag väldigt dålig koll, och har inget direkt intresse av det heller så det är nog därför.

 • Madde

  Har aldrig hört talas om det märket, Målar mig för sällan, men sköter min hud bra. Just nu rituals. Många har fördomar om dom, men funkar perfekt på mig.

 • corkystyle

  Kul att du har hittat ett sminkmärke du gillar. Så bra att man får refill så man slipper köpa ny förpackning. Har faktiskt inte hört talas om detta märke. Ska däremot kolla deras hemsida.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *