Mirre,  Mode och tips

Newbie en drömkollektion

Älskar hösten och modet

Jag sitter och drömmer mig bort och tänker på höstmodet. Det är utan tvekan det finaste på hela året. Jag älskar stickade tröjor, spets, volanger och det modet. Det är just därför som man köper mest mode denna tiden på året skulle jag tro. När man lyssnar på andra så är det just samma de säger också att höstmodet är det mode vi gillar mest. Just nu har jag lite köpstopp just på mig själv, då vi fått shoppa en stor garderob år Bellis och så även igår. Vi köpte nya fleecekläder och mössa och vantar åt henne, som tur var för det var riktigt bitande ute i morse så dem satt inte i vägen för henne.

Newbie har en drömkollektion

Just nu har Newbie en Limited Kollektion som ska få både mamman och barnet att vilja matcha tillsammans. Direkt när jag såg dem så kände jag att jag ville köpa flera plagg. Numera är ju Bellis för stor för att kunna ha deras kollektioner. Det blir mer jag istället som kan använda deras kollektioner nu. Jag kan gilla att ha mer romantiskt och sött mode likväl som jag kan ha modernt och strikt. Jag tycker också att man kan blanda båda stilarna. Newbie är ju Kappahls kollektion och finns i storlek 56 till 140 för barnen och från storlek xs -xl för dam. Jag är jättesugen på att köpa någon av klänningarna till julafton, för dem är så fina. Jag gillar denna klänning bäst tror jag blommig meshklänning Newbie. Dock är ju priset på kläderna lite högre och det är såklart den kvalitén man får då också. Jag tycker att priserna motsvarar Odd Mollys prisklass och stil. Det är också ett klädmärke som jag gillar och har fler plagg av i min garderob så även en jacka.

➤ Har du något favoritmärke och i så fall vilket?

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

0

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *