Min Vardag

Ska man skratta eller gråta?!

Kära Bloggvänner

Idag skiner solen och det är fint väder igen. Jag öppnade upp växthuset på balkongen och där har rädisan tagit fart och skickat upp skott genom jorden. Får se om det kommer bli något av det eller inte. Verkar ju så. Jag tycker docka att jorden är lite fuktig hela tiden när de står i växthuset så man typ inte behöver vattna dem alls. Jag sprayar dem därför endast på ytan just nu så det som kommit upp får vatten.

Någon pekar fulfingret hela tiden

Jag tror det är en ond spiral över mig just nu som ska göra att när det är något gott som hänt så ska jag sedan få lida för det sedan. Nästan alltid när jag känner att det vänt något jag känner så är det sämre någon dag efter. Likaså nu så har jag jätteont i ena örat som drar ner mot körteln man har under örat ner mot halsen. Det var lite klåda och eksem innan magnetkameran men efter det så fick jag ondare. Vet inte om det hade med det höga ljudet och propparna man hade i örat som gjorde att det kommit något efter. Jag har i alla fall telefontid om en stund till min vårdcentral får vi se om de tycker att jag ska kolla upp det eller om det lägger sig.

Ja kan man vara annat än less! Jag är något trött på allt vad sjukvård heter och alla samtal, tider, funderingar, väntan, ovissheten och oron. Jag måste säga att jag är ganska stark i detta som fixar smäll på smäll gång efter gång trots att jag egentligen är skör som ett tidningspapper. När ska det vända till mer och mer fördelar istället?! Det här är inget som ska leda till att man ska tycka synd om mig. Jag hade hellre haft tvärtom om man ska hårddra det. Att man hade stört sig på mig istället för jag var så allert, pigg och glad hela tiden istället. Detta jag dras med får gärna vända någon gång, TACK gärna!

UPDATE: Fyra timmar senare har jag nu varit till vårdcentralen nu och fått örat rensuget. Usch hemskt då man har problem med nacken. Otäckt ändå tycker jag. Jag har Inflammation och ska droppa med örondroppar med kortison i en kur i 7 dagar. Det var väldigt infekterat och svullet i båda öronen. Ska ha uppföljning igen med doktor på tisdag.

Idag är det i alla fall fredag och solen skiner det är i alla fall positivt. Det skulle ju även komma varmare väder i helgen också.

√ En förklaring till mitt mående

 Läs mer om Utmattningssyndrom på 1177 

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

3

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

9 Comments

 • Snabela

  Ibland så måste man få tycka lite synd om sig själv. Och ibland så vill man att även andra ska tycka lite synd om en. För att det är det ibland. Men hoppas att allt blir bra snart för dig.

 • fighterwomen09

  Kul att rädisorna har kommit upp lite i ditt växthus 😃👍.
  Vad drygt att du har fått värk i örat. Kan ju vara av röntgen du gjorde. Att öronpropparna kom åt något i örat. Hoppas att det bara är att vänta ut det & det lägger sig om ett par dagar. Vi får hoppas på det bästa 🤗.

  Alla dagar är inte tipp topp. Men jag förstår din frustation eftersom du redan har smärta i kroppen. Så räcker det med den smärtan. Håller med dig ❤️.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • Channal

  Hej Mirre! Skönt att du har fått droppar och snart på återbesök. Hoppas ditt öra fort blir bra! Ja, solen skiner i alla fall! Du får sitta på balkongen och njuta.

  KRAM Anna

 • Bland Kastruller och Vinglas

  Härligt med växtkraft i växthuset. Vårt gapar tomt än sålänge. Här är det full aktivitet i övriga trädgården att jag ligger efter med sådd.
  Tråkigt med sjukvård. Hoppas du snart blir bättre som vädret.
  Kram Kajsa

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *