Våra resor

Godmorgon från Clarion Collection Etage

Kära Bloggvänner

Vi sov alla gott i sängarna i natt och BQ som har en tendens att vakna tidigare numera än han vill och bör. Han sov jättegott och har aldrig sovit så gott på ett hotell innan som han själv uttryckte sig. Han tyckte kudden han legat på var den skönaste han sovit på. Vi var ju därför tvugna att kolla vilken kudde det var. Det var Hoia Hotell kudde 70×100, allergivänlig i skön och mjuk passform. Han kommer köpa sig en egen på sikt. Jag hade faktiskt med min egen kudde, men törs verkligen inte chansa med nacken. Tösen sov också jättegott och vi vaknade alla tre till närmare nio idag.

Detta lever ju upp betyget på Clarion Collection Etage från igår när vi delvis var lite missnöjda. Samt efter den goda nattens sömn var det dags för hotelles frukost, HÄNG MED!

Frukosten lever upp betyget högre.

Efter vi gjort oss klara och fixat oss klara så gick vi ner och möttes av stort utbud av frukost med allt möjligt man kan tänka sig. Här har de satsat på kvalíten och inget man kan klaga på. Det var service hela vägen och det var någon ute man kunde fråga om man skulle vilja det. De plocka undan och fram nytt så fort det behövdes så att man kunde få det som fanns att erbjuda. Vi åt oss alla tre mätta och vi känner helt annorlunda idag. Fast det vi kände igår står vi ju fast vid. Idag är en ny dag med ny personal och även annan måltid. Man vet ju inte om det har att göra med den personalen som var på plats igår som inte var lika serviceinriktade.

Oavsett vad så ska det stå klart och tydligt att man ska beställa innan man sätter sig till bords. Eller så ska receptionisten säga det då man går förbi att om ni önskar dryck så beställer man det i förhand. Det skulle de kunna trycka upp i infobladet man får. Det stod heller ingenting om bastun att man måste säga till om den innan så de värmer upp den. Säger man inte till och går till bastun av sig själv så möts man av en kall bastu. Jag förstår varför, det är ju en kostnadsfråga. Är det ingen som vill nyttja så är det ju såklart en logisk anledning att inte ha den igång.

Mer från sweetwordsbymirre

 Mer av våra resor – Sweetwords

Gårdagens inlägg från hotellet

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

3

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

10 Comments

 • Snabela

  Hotell frukostar är ju det bästa med att sova på hotell. Jag som annars typ aldrig äter frukost hemma, dom få gångerna jag har varit på hotell har ätit lite för mycket till frukost. Men frukosten smakar ju så mycket bättre då. Vet inte varför 🙂

 • fighterwomen09

  Vad bra att ni vaknade upp utvilade 🙂. Det var rätt av BQ att fråga vad för sorts kudde det var. För det låter som han som väldigt bra på den. Då det klart han ska investera i en sådan kudde.
  Å så bra att åxå frukost buffén lyfte åxå upp betyget på hotellet. Jag älskar frukost buffé på hotell. Tar det jag brukar äta för jag vet att jag mår bra av det. Men som t.ex. äggröran smakar så mycket bättre på hotell! 😋👌. Å så finns det goa frukter 🍉🍍 å jouse m.m.

  Hoppas att ni har haft en fin dag!

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  • sweetwordsbymirre

   Ja det var verkligen hans grej, för mig var den för mjuk som det är just nu med nacken. Fast han ville ha en sådan och som slukade upp hela honom liksom. Ja skönt att den lyfta upp allt, samt man kan ju välja att inte äta middag där nästa gång. Eller tills nästa gång man checkar in på ett Clarion hotell vet man ju då att man får säga till innan man går in i restaurangen.

 • Popprinsessan

  Vad härligt att ni alla sov så gott! Och att frukosten var toppen! Skönt att din MR gick förhållandevis snabbt och håller nu tummarna att du slipper vänta allt för länge på svaret.

 • Madde

  Det ska ändå vara enkelt tänker jag. Att ha förvirrade gäster kan ju ta onödig tid det med. Tur att frukosten levde upp till det ni föväntade er i alla fall.

 • Elisa

  Vad smart att ta med egen kudde, jag tycker ofta att det är för mjuka eller bara konstiga kuddar som inte ger något stöd alls. Kul att det blev en god natts sömn i alla fall och att frukosten var bra. Märklig upplevelse dagen innan hade jag tyckt, aldrig varit med om liknande på hotell. Lät ju väldigt otydligt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *