• Bellis

    Skolavslutning för fjärdeklassaren!

    Glad Sommar Bloggvänner

    Tre dagar gjorda nu efter heltids sjukskrivning och idag fjärde dagen har jag tagit ut kompledigt för det är skolavslutning för vår tös. Hon slutar nu fjärdeklass och helt otroligt att hon efter sommaren är en femte klassare. Jag fattar inte hur fort det har gått med henne, så stor hon är. Hon har fått nya kläder såklart till skolavslutningen och skorna är så, de ska inte ha skosnören. Väldigt fina tycker jag med mönstret. Skorna kanske inte är på förhand 100 % match, men jag gillar det. Tänker att det är skor hon kan ha och slita på i sommar. Håret är plattat, klänningen inte skrynklig och diadem i håret. Mascara på fransarna och lite ögonskugga, så fin. Hennes outfit hade jag själv kunnat haft, så snygg. Älskar modellen på klänningen, lite retro över den.

    Outfit kommer från

    SkopunktenHMLager 157Ur och Penn

    Bellis present till fröken, plus ett personligt skrivet kort. Allt ligger i en fin presentpåse ♡

    Den obligatoriska presenten

    Vi har alltid gjort så sedan hon började skolan i förskoleklass att när man slutar för sommaren får man en sommarpresent. När man sedan startar igen för höstterminen så får hon ny ryggsäck, pennskin och gympapåse. Det har varit obligatoriskt, så även i år. Hon får en present sedan när vi tar lite skolavslutningsfika, då får hon öppna sitt paket. Jag kan uppdatera här sedan vad det är hon får i paketet, men kan inte skriva det för stunden här. Hon läser då och då här inne så det vill vi ju inte riskera. Tyvärr är ju inte vädret med oss, det kan man dock inte råda bot på utan vädret är vad det är. Skolavslutningen är det oavsett, så vi får gilla läget och kika när de sjunger – Den blomstertid nu kommer i regn. Vi ska snart åka dit nu till elva och kika på henne och klassen.

    Vi hade verkligen tur med vädret, för det var uppehåll den stunden vi stod och tittade då fjärdeklassarna sjön sina låtar. Det kom regn när vi satte oss och åkte hem.

    Mer från  sweetwordsbymirre

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    6