Bellis

Skolavslutning för fjärdeklassaren!

Glad Sommar Bloggvänner

Tre dagar gjorda nu efter heltids sjukskrivning och idag fjärde dagen har jag tagit ut kompledigt för det är skolavslutning för vår tös. Hon slutar nu fjärdeklass och helt otroligt att hon efter sommaren är en femte klassare. Jag fattar inte hur fort det har gått med henne, så stor hon är. Hon har fått nya kläder såklart till skolavslutningen och skorna är så, de ska inte ha skosnören. Väldigt fina tycker jag med mönstret. Skorna kanske inte är på förhand 100 % match, men jag gillar det. Tänker att det är skor hon kan ha och slita på i sommar. Håret är plattat, klänningen inte skrynklig och diadem i håret. Mascara på fransarna och lite ögonskugga, så fin. Hennes outfit hade jag själv kunnat haft, så snygg. Älskar modellen på klänningen, lite retro över den.

Outfit kommer från

SkopunktenHMLager 157Ur och Penn

Bellis present till fröken, plus ett personligt skrivet kort. Allt ligger i en fin presentpåse ♡

Den obligatoriska presenten

Vi har alltid gjort så sedan hon började skolan i förskoleklass att när man slutar för sommaren får man en sommarpresent. När man sedan startar igen för höstterminen så får hon ny ryggsäck, pennskin och gympapåse. Det har varit obligatoriskt, så även i år. Hon får en present sedan när vi tar lite skolavslutningsfika, då får hon öppna sitt paket. Jag kan uppdatera här sedan vad det är hon får i paketet, men kan inte skriva det för stunden här. Hon läser då och då här inne så det vill vi ju inte riskera. Tyvärr är ju inte vädret med oss, det kan man dock inte råda bot på utan vädret är vad det är. Skolavslutningen är det oavsett, så vi får gilla läget och kika när de sjunger – Den blomstertid nu kommer i regn. Vi ska snart åka dit nu till elva och kika på henne och klassen.

Vi hade verkligen tur med vädret, för det var uppehåll den stunden vi stod och tittade då fjärdeklassarna sjön sina låtar. Det kom regn när vi satte oss och åkte hem.

Mer från  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

6

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

17 Comments

 • Ninnie

  Så söt och fin hon är, din stora tös! Så skönt för henne med sommarlov nu!
  Ja, tiden går verkligen fort…

  Lycka till med fortsatta jobbdagar, hoppas det går bra för dig att jobba igen.
  Kram från Ninnie

 • Petra

  Så fin hon är och fina skolavslutnings kläder 🌸🌸🌸jag köper oxå sommarlovs present till mina tjejer har blivit så senaste åren 🌸alltid kul med lite uppskattning när de har kämpat med skolan kram

 • Popprinsessan

  Det är verkligen något visst med skolavslutningar – men nu är ju mina kids så stora att jag inte får vara med längre 🙂 Sonen slutade 6:an och där är det bara linnebyxor som gäller nu, haha!

 • corkystyle

  Så fin hon blev. Ja kan tänka mig att man undrar var tiden tar vägen då sitt barn inte är liten längre. Tur att ni hade tur med vädret. Här har det också varit skiftande väder så man inte kan ta något förgivet.

 • Madde

  Det är stort med skolavslutningar. Har träffat alla mina tjejer under två dagar då vi firat lite. Klart hon ska ha en liten present då hon går på sommarlov.

 • Marlene

  Tiden går så fort! Mina barn är 30+, det är ofattbart! När jag var i deras ålder var jag ensam med två barn. Så ja, tiden går fort.

 • Tittilura

  Vilka fina kläder hon har. Man ser hur lycklig hon är. Hon tycker säkert att det är super skönt med att ha fått sommarlov nu, säkert därför hon är lycklig. Men vem skulle inte vara det? Tänk att ha 10 veckors ledighet, det skulle vara super skönt.

 • Mamma C

  Så härligt att sommarlovet äntligen är här. Så fin hon var i sin klänning.
  Igår slutade alla våra barnbarn skolan med och vi skickade en liten sommarpeng till dem alla.
  Ha en fin fredag.
  Carin

 • fighterwomen09

  Barn växer 😅. Grattis till Bellis att hon nu fått sommarlov 🦋☘️🌸🎉🧁😃. Kan tänka mig att hon var fin i sin outfit.
  Det är en fin shest att ge barnen en sommarlovs present 🎁.
  Tur ni hade med vädret då. Uppehåll när det var skolavslutningen. Regnet kom när ni satte er i bilen.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  • sweetwordsbymirre

   Ja det är speciell känsla, man är stolt. Ja jag tycker också att hennes outfit var så fin. Gillar när de vågar gå lite utanför och ta det de själva tycker matchar ihop.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *