• Mina Tankar,  Mirre,  Sund Livsstil

    Har du ändrats med åren?

    Dagens mig och outfit idag på jobbet

    Hej du sköna milf!

    Tycker du att du förändrats genom åren. Nu pratar jag inte bara kroppsligt utan med personlighet och tålamod? Sedan man fick barn så har man ju fått lära känna mycket delar av sig själv som man inte visste att man hade. Man visst exempelvis inte att man hade så mycket kärlek kvar att ge, mitt livskärlek blev helt plötsligt två stycken, Dock är det tålamodet som man får testa dagligen och tampas med känslor som man heller inte visste att man hade innan. Barn triggar verkligen igång alla ens känslor.

    Kroppsligt så märkte jag typ runt 35 att jag inte alls orkar på samma vis. Såklart orkar jag fortfarande mycket jag är liksom inte gammal. Dock är jag inte lika stretchig och uthållig som innan. Jag får ta det lugnare på ett annat sätt, man blir ömtåligare. Man måste vara mycket mer medveten vad man stoppar i sig. Nu har jag inte lätt för att gå upp i vikt, jag är ganska tacksam så. Dock om jag gått upp några kg jag vill gå ner så tar det mycket längre tid att gå ner dem än innan.

    En betydligt korthårigare mig och mer blekt hår

    Något jag tycker är skönt sedan jag fyllde 40 år är att det känns som man landat, och det är skönt. Man har kommit en bit i livet och man har inte den här stressen att det måste hända något hela tiden. Sedan är ju allt relativt, man är ju olika som personer. Finns väl olika vad man har för personlighet och intressen, det är väl många som istället när de är runt 40 -50 börjar släppa loss igen för barnen börjar bli stora som ett exempel. Då vill man ut och resa och satsa på livet igen.

    Hur känner du? har du landat i livet?

    MISSA INTE ANDRA LÄNKTIPS

    Mer från ➜  sweetwordsbymirre 

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    2