Bellis,  Vårt Hem

Nu knackar vardagen på igen

Hej

När det gått en vecka sedan nyår och två veckor sedan julafton så har vi då således också fått en vecka gått på det nya året också. Vad fort tiden går! Det är ganska blandat hur man känner kring det. Många känner ju att nu vänder tiden och vi är några steg närmare våren. Jag vet inte alls hur jag tänker mer än att det är en vecka som gått på 2024 som sagt.

Du är my flower girl

Några av er, eller det är en drös som följt mig sedan många år vet att jag haft en blogg för fler år sedan som hette myflowergirl. Minns ni den bloggen, myflowergirl? Den finns kvar, men inte aktiv då såklart. Det var ett mer talande ord för mig för jag förknippas en hel del med blommor, natur, shabby chick, mode och klänningar med blommönster. Mina bloggdesigner var det alltid blommor i designen också. Det har jag ofta nu med. Till våren kommer det bli blommigt i designen igen, jag har redan en header klar för det.

Jag kom in på utbildning som florist som jag tyvärr fick avbryta. Ni hör ju, ordet flower och blommor var och är jag helt enkelt. Därför är det heller inte så konstigt att jag för några år sedan drogs väldigt mycket till just den här parfymen Gucci Flora, magisk. Att den nu har gått och blivit min favoritparfym beror ju på doften, men jag älskar även flaskans design. 

Nytt till vardagsrummet

Nu är all jul undanstädad här och det är skönt faktiskt. Jag älskar jul och brukar känna lite separation då vi städar undan. Fast i år kände jag inte så. Det blev tvärtom, vi har köpt nya kuddar till soffan och det var härligt att byta bort julkuddarna mot dem istället. Idag tog vi ner granen också, det känns på något sätt lite kalare, fast det är det ju inte. Det är ju som vi brukar ha det. Den är lite mer separation i att ta bort, det är så härlig stämning i den. Det förknippas med jul och ledighet och när man tar bort just granen så känns allt så över.

Lek med kompisen

Det ska också bli skönt att komma in i rätta rutiner igen och skolan börjar. Bellis behöver få sina rutiner och utmaningar som skolan ger. Det är svårt att underhålla henne ett helt jullov. I går träffade hon i alla fall sin kompis Lovisa och lekte hemma hos dem. När man får såhär härliga bilder skickade till sig från mamman så blir man glad. Imorgon ska hon hem till sin klasskompis Saga och hänga där med dem. Jag behöver också komma tillbaks till min vardag och den rutin och vila jag behöver för min återhämtning I sjukskrivningen.

➤ Hur känner ni att det är ”över” på all ledighet och julen nu?

√ Mer från mitt hem  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

4

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *