Tipshörnan

After filmerna – Värdefull samling

Hej

Ny vecka och vi är i mitten av februari redan. I morgon är det hela två månader sedan det var Lucia. Det går väldigt fort måste jag säga. Det är alla hjärtans dag på onsdag, jag har köpt presenter till BQ och Bellis, ska visa dem då i ett blogginlägg. Jag köpte även present till mig själv som kom på posten i fredags. Jag fick hem de två sista filmerna i en filmsamling jag har. Kom häng med så ska jag berätta vilka.

After – prisbelönta filmer

Under corona och pandemitiden så studerade jag och vid ett tillfälle fick jag reklam på Netflix på en film. Det var filmen After som väckte mitt intresse. Från början är det böcker av författaren Anna Todd och böckerna fick miljontals läsare. Böckerna fick sedan filmmanus och blev då en filmserie i fem delar, som ni kan läsa om i ordning här på länken. Handlingen utspelar sig från collage till vuxenlivet. Man får följa Tessa och Hardin som är huvudkaraktärerna i filmerna. Livet är inte alltid lätt och livet är brokigt med medgång och motgång. Jag fällde fler tårar i filmerna, likväl som det är både fina och sorgliga stunder. Det är romantiska och intima stunder som är så äkta. Man får följa historier även kring deras närmaste och vänner så det blir en betydelse mot och med dem också.

Filmerna ligget i rätt ordning från 1 till 5 här

 

Gå på bio själv med ett års väntan

Jag såg första filmen på Netflix, de andra filmerna var jag på bio själv och såg. Det släpptes en ny film varje år till som senast förra (2023) året. Första filmen är från 2019. Det var lite jobbigt att behöva vänta ett år mellan varje film. Därför är jag lite avis på er nu som har möjligheten att kunna se alla fem filmer direkt utan uppehåll. Jag brukar inte köpa hem dvd, men just de här filmerna har fått en betydelse för mig. Därför vill jag ha dem som ett minne och ett värde.

Har ni sett filmerna? Finns att streamaViaplay och SF-Anytime. Se dem ni kommer älska dem så som jag gör

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

23

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

14 Comments

 • Marlene

  Jag ser väldigt lite film, men plöjer gärna hela serier i taget. Just nu samlar jag på mej alla böcker av Sofie Sarenbrant för att läsa alla på en gång. Många loppisbesök blire 🙂

 • Madde

  Har inte hört talas om den serien, men visst är det lite kul då man fastnar lite speciellt i en serie. Vi har ingen av de kanalerna tror jag. Har börjat göra oss av med de vi inte tittar på eller har blivit för dyra.

 • Petra

  Nej inte sett dessa filmer men kul att du har beställt dem ,ja redan alla ❤️i morgon det går fort nu snart är efterlängtade våren här även om snön fullkomligt vräker ner nu 😂kram

 • corkystyle

  Har varken läst böckerna eller sett filmerna. Det är nog för att jag inte direkt gillar den sortens filmer. Däremot ska jag kolla på dem och se om jag ska kolla på första filmen. För att se om det ändå kan vara något som är värt att se.

 • fighterwomen09

  Inte hört om filmerna. Å trodde att dem var från 90 -talet 😆. Men tack för tipset 🙏🏻. Den serien ska jag kolla upp.
  Jag går på bio själv. Kent gillar inte bio. Medans jag tycker det är speciellt att se film på bio 😊. Det sociala är ju innan & efter. Man pratar ju nästan inget under filmen. Å man är ju där för att se filmen.
  Vill man t.ex. gå på bio. Ingen vill följa med. Då tycker jag inte att det ska bromsa. Utan gå själv i så fall. Det är andra som åxå går på bio själva.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *