Min Vardag,  Mina Tankar

Att uppskatta det man har!

Kära Bloggvänner

Livet har alltid törnar och även framgångar så är det och kommer alltid att vara. Min vardag ligger väl lite på minuslistan just nu får man nog säga. Jag var till doktorn idag och vi väljer att sjukskriva mig på heltid igen till att börja med. Jag har efter det sedan fyra veckor kvar tills jag går på semester. De fyra veckorna sedan är det tänkt då att jag ska jobba 25 procent. Jag kommer även få utsätta mig mer och mer för det som stressar mig under de här fyra veckorna innan dess för att komma vidare framåt. Låter enkelt men det är det sannerligen inte.

Det känns väl så där och det är klart att man känner en stor besvikelse att inte komma mer framåt någon gång. Det är som min chef sa att det är ju ingenting du själv kan rå för och vi får ta varje steg som går framåt i processen. Hon pratade även om annat vi bör göra sedan när jag är åter igen, vilket såklart inte är så roligt. Jag kanske får omplaceras till skola osv då jag kanske inte klarar förskola med min nacke.

Att uppskatta dem man har!

Man ska aldrig jämför sig med andra och säga att det finns dem som har det värre. Vem avgör det? det är klart att det är fler som har det sämre och mår sämre. Det är sig själv man ska gå efter och det finns alltid ett före och efter. Så kommer det vara för mig med och hur mitt efter är det får tiden utvisa. Jag inser att de småkrämpor man haft innan som man gnällt över är inget som man egentligen borde ha klagat över. Jag tror att man uppskattar det man har mer efter sådant här. Min läkare är bra och hon har förståelse för mig trots att jag ser att hon också tycker hela situationen är jobbig för mig.

Vill ni höra min favoritlåt i Eurovision, den går jag och nynnar på för mig själv många gånger. Det är precis så man själv skulle vilja släppa loss och skrika ut. Låten är – Slimane – ”Mon Amour” Live, hans känslor och smärta han förmedlar i sin låt, den är klockren om du frågar mig. Han borde ha vunnit Eurovision i år.

Ikväll ska jag på mindfulnessgrupp som ett led i hela processen fortsatt.

√ En förklaring till mitt mående

 Läs mer om Utmattningssyndrom på 1177 

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

4

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

6 Comments

 • fighterwomen09

  Skönt för dig & ditt mående att läkaren sjukskrev dig på heltid. Skönt åxå att du har en förstående chef & läkare 🙂.
  Det var ju bra att hon berätta det nu för dig. Att kanske får förflytta dig till skolan när nu börjar jobba igen p.gra. nacken så du kan förberedda dig för det. Så du kanske minskar stressen för det.
  Det är ju så lätt att inte tänka, man ska aldrig jämföra sig med andra & andra har det värre. Ja, små krämpor är inget mot när man råkar ut för något större. Samtidigt så har dem små krämpor lärt en att kämpa & blivit starkare. Så när en stor grej kommer. Så tänker man att, ”det här kommer jag ta mig igenom 💪”.

  Okej. Vet inte vilken låt jag gilla mest i Eurovisionen somg contest.
  Trevligt att gå på Mindfulnessgrupp.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • Snabela

  Ibland så är bara bra att ta ett steg tillbaka för att kunna komma tillbaka med mer kraft.
  Man gör ju alltid sitt bästa vad man kan just nu.

 • petra

  Ja men ett steg i taget och inget man kan påskynda det tar tid men snart så… Ja men den låten fastnade jag oxå för vilken röst han har,kram

 • Madde

  Bakslag kommer alltid, och visst känns det tungt. Vissa perioder klarar man det bättre än andra. Idag ska jag till en stressklinik. Tror inte det kommer hjälpa då alla bara går runt problemet. Ska vi slå vad om att det beror på min arbetsgivare eller att jag är fet? Skola kan vara roligt att jobba på. Längtar tillbaka till det i perioder. Jobbade en period som elevassistent i en träningsklass.

 • Elina

  Tråkigt att du behöver bli sjukskriven på heltid igen men det är som sagt inget som du rå för. Och det är bara klokt att ta ett steg tillbaka om kroppen säger ifrån och så får man jobba vidare därifrån.
  Ta hand om dig ❤️

 • corkystyle

  Ja ibland får man bakslag. Det är bra att chefen också förstår din situation och att din nacke kanske gör att du inte klarar av att jobba på förskola. Du har folk omkring dig som ser hur jobbig situationen är för dig.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *