Mirres Foto,  Våra resor

Västanfors Julmarknad i Fagersta

Hej

Julmarknad är alltid mysigt att gå på och här vid Västanfors Hembygdsgård som bara ligger ett par mil ifrån oss är det så fint att vara vid. Det är ett jättemysigt ställe intill Strömsholms kanal. Det finns så mycket att titta på där också och de utökar alltid lite efterhand möjligheter att göra. Den här gången hade de utökat med mer lekmöjligheter för barnen.

Häng med ska jag berätta

Västanfors Julmarknad vid Hembygdsgården

Fagersta Hembygdsgård i Västanfors kan man få njuta av en julmarknad där man säljer hembakat. De har även all julens delikatesser, hemkokt, hantverk, lotterier, tunnbrödsrullning och mycket annat. Man satsar även på barnaktiviteter. När vi var där var det häst och vagn till en mindre summa. Det fanns julmuseum att besöka. Samt lotterier som jag skrev ovan. De hade även dans runt granen och det är ju uppskattat av både barn som vuxna. Man drömmer alltid tillbaka till då man själv var liten och gick på julmarknader. Det vill man och hoppas man också att man kan förmedla tillbaks till Bellis.

Det ger en onekligen julkänslor

Att gå runt där och kika på allt julig kan ju inte annat än ge en julkänslor det måste jag ju erkänna. Samt alla är så glada i omgivningen som är också. De som håller i dans kring granen är inbjudande för att barnen ska vilja vara med och dansa. De bjöd på fläskpannkaka som de grillade på ett stort stekbord och det luktade ju också gott. De grillade brända mandlar och de bakade tunnbröd. Ni kan ju förstå alla goda dofter som möte en när man gick där på hembygdsgården.

➤ Ska ni gå på någon julmarknad i år?

√ Fotar med Nikon

√ Mer foto från sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

6

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *