Vårt Hem

Direkt-uppdatering från oss!

Godkväll

Redan söndag, så fort veckorna går. Nu är det dock lite skönt att tiden går fort så jag känner att jag går mot min smärtfria vardag snart tillmötes. Annars då, jo vi tragglar på här med smittan vi fått och det är verkligen så segt. Bellis vill jag nog säga att hon är i stort sett frisk det är lite hosta kvar som segar sig kvar. Annars är hon glad och mer allert igen. Aptiten börjar komma åter, dock är det lite övertalan fortfarande för att hon ska äta och man får muta med lite annat. Jag vet att jag alltid tänkt att jag ska inte muta mitt barn.

Det handlar ju dock hur man gör det, det är ju INTE direkt så att om du äter den här smörgåsen så går vi och köper dig ett Nintendo Switch sedan. Det är väl snarare att äter du upp nu så kan vi kika på film sedan eller spela ett spel osv. Ibland får man bli lite bestämd för det märks att hon hamnat i en vana att inte äta på samma vis. Bellis hör till dem som tycker det är tråkigt att äta.

Hon har pysslat och lekt mycket i sitt rum senaste dagarna

Hitta ny serie att följa

Jag tyckte jag mådde bättre på fredagen, men det vände och jag har nu varit dålig igen och det tar tid. BQ är ju den som är sämst av oss just nu och är inte alls pigg. Han har haft nätter med feber och frossa osv. Jag har haft lätt feber de två senaste dagarna nu. Jag är feberfri idag men har absolut ingen ork. Detta tjat om sjukdommar är tråkigt så det lämnar vi där nu.

Snart ska tösen gå sova och då landar nog BQ och jag i en film eller serie innan vi går och sover. Vi måste hitta något nytt nu. Vi har precis sett klart vår senaste serie vi såg. Det var ju Taelgia från SVT som vi såg klart precis. Jag tipsade ju om den serien i ett tidigare blogginlägg.

√ Mer från mitt hem  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

14

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

17 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *