Tipshörnan

Happy flops – Glad om foten

Happyflops för att göra dig extra glad

För några år sedan fick jag nys om HappyFlops och då såg jag dem mer som en serie med färgglada skor. Jag köpte mig ett par svarta som jag har varit jättenöjd med. Nu hade de blivit slitna men i fortsatt hållbart skick, så jag beställde nyligen ett par från de svenska tillverkarna av ➜ HappyFlops i Stockholm. Syftet med de färgglada skorna är att de ska göra dig extra glad när du bär dem. Jag valde rosa den här gången och tycker att det är alldeles lagom rosa färg på dem så det inte stör så att säga. Nu finns det även koder på deras sida så du kan köpa fler för ett special pris.

Det finns även fler syften med Happyflops

Varför jag från början var intresserad av ➜ HappyFlops var faktiskt för att fler jag känner har dem och har tipsat om dem. De anser att deras problem med rygg och annat har förbättrats genom att använda Happyflops. Jag jobbar på förskola och vi står och går mycket under dagarna. Ibland får jag ont i mina benhinnor och ländrygg. När jag köpte mina förra tofflor så minskade smärtan och ibland försvann den helt. Jag ville därför skaffa ett par till, så att jag kan ha de äldre svarta för utomhusbruk och de rosa för inomhusbruk. Nu är jag välutrustad och har bra förutsättningar på jobbet framöver.

Syftet som tillverkaren menar med HappyFlops är

  • 100% EVA – material gör att det blir bekvämt för foten
  • Hjälper till mot dina besvär i leder
  • Hjälper dig att ha komfort hela dagen
  • Vattentät, halksäker och töjbar sko
  • Fungerar både inne och ute

 Har du några Happyflops och vad tycker du om dem ?

Fler användbara länktips

√ Mer Tips från sweetwordsbymirre

 HappyFlops – Kollektion

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

5

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *