Bellis,  Min Vardag,  Mirres Foto,  Mirres Outfit

Dra av plåstret bara

Kära Bloggvänner

Idag är det verkligen inte roligt väder, det är i dagligt tal ”TRÖKVDER”det är kyligt och det småduggar. Har precis målat naglarna nu och väntar på att de ska torka. Innan dess har jag tagit hand om tvätt och disk. Så det är något att göra hela tiden.

➤ Vad gör ni idag denna söndag? Är det fint väder hos er?

Dra av plåstret bara

När man kommer ut så har fåglarna bajsat på bilen och inte så lite heller. Det är på däcken, fälgar, lacken och fönstren. Så offantligt drygt. Jag har hört att de ofta bajsar på nya bilar för att de glänser mera. Jag vet inte, men våra bilar har de ofta bajsat på oavsett vart vi har stått någonstans. Man önskar man hade ett garage. Vi hade ju det, men vår bil är för hög och bred så den kommer inte in där. Därför fick vi säga upp garaget och fick parkeringsplats istället. Tur var det, för det är säkert minst ett års kö på att få parkeringsplats nu.

I morgon är det dags att börja jobba igen och jag vet inte vad jag känner, känner inte efter så mycket. Jag tror att det är att dra av plåstret och få det gjort. Det är ju trots allt någon gång man kommer tillbaka. Det är ju en form av mjukstart eftersom att det är röd dag på onsdag. Veckan efter så kommer jag att endast jobba två dagar då det då också är en röd dag och de andra två ska jag resa till annan ort och få magnetröntgen gjord.

Den här helgen har Bellis varit väldigt grinig, otålig och tvär hela tiden. Hon tjaffsar emot och något ska hända precis hela tiden. Gör det inte det kommer det grodor ur munnen gång på gång. Jättedrygt, exakt det jag känner att jag orkar med nu innför måndag. Jag vet inte om jag sänder ut något energi som hon snappar upp. Förmodligen är det så och vi kan inte rå för det någon av oss. Antingen det eller så är hon på väg att bli sjuk.

√ Mer från mitt hem  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

4

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

6 Comments

 • petra

  I dag har vi sol men kallt i luften,inte många soltimmar i April månad så man känner sig nästintill bländad haha,ok så du börjar jobba igen i morgon,lycka till det kommer gå bra,kram

 • fighterwomen09

  Vi har haft bra väder idag. Lite regn. Men igår var mycket värre! 😅.
  Vakna upp till snö på marken & vräkte ner snö ❄️ igår när vi vskna.
  Inte trevligt att få fågelbajs på bilen. Vi har aldrig fått det. Tror jag inte.

  Lycka till på jobbet i morgon 🤗❣️. Kanske är mycket känslor i Bellis. Eller bara haft en dålig helg. Hoppas att det går över på henne.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • dixiwonderland.com

  Du vet säkert detta men fågelskit ska man tvätta bort omgående då det fräter sönder lacken :/ Sen hoppas jag att det kommer gå bra för dig nu när du kommer tillbaka till jobbet. Själv gjorde jag min sista dag igår och det känns som en enorm befrielse.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *