Våra resor

Elite Hotell Gävle och TennStopet

Trevlig Fredag Kära Bloggvänner

Idag fyller min finaste älskling femtio år och det firar vi genom att vi åkt till ➤ Elite Grand Hotel Gävle som ligger centralt. BQ vet om att jag gillar Gävle som stad och det måste jag säga att jag fortsatt gör. Jag skulle verkligen vilja bosätta mig här om möjligheten fanns. Gävle är också än finare och härligare på vår och sommar. Hotellet är 4-stjärnigt och inne på Hotellet ligger restaurangen ➤ Grands Veranda, toppenfint ställe. Restaurangen har panoramafönster som också vätter ut mot Gävleån. Här serverar man mat som är klassisk men har en touch av det trendiga. Det finns även en bar som man kan njuta av god dryck på kvällen. Här avnjuter man frukosten på morgonen och det ska bli spännande att se i morgon hur den är.

En timmas relax på hotellet

På kvällen nu bokade BQ in oss en timma på relaxavdelningen på hotellet. Det var så avkopplande och skönt. Där hade man ångbastu, vanlig bastu och en ångade bubbelpool som var njutbart att sitta i. Ångbastun var först väldigt hett så man knappt trodde man skulle kunna vara där inne. Fast då de hade dusch inne i relaxen som man kunde kyla sig med mellan relaxgrejerna så var det underbart från början till slut. En timma gjorde en väldigt trött, men den här dagen har varit ett minne som jag kärt ska bära med mig.

Restaurang Tennstopet

Vi har dock valt att inte äta på restaurangen inne på hotellet utan vi valde Tennstopet som låg runt 300 meter från reataurangen. Restaurangen är en av de mest anrika i Gävle och har över 50 års erfarenhet. Festlokalen man kan hyra sammankopplat med restaurangen ligger i den gamla katolska kyrkan. Du kan boka bord men även matbeställningar. Restaurangen är trivsam och det är härlig mix av det goda i baren. Vi fick tyvärr ett bord precis vid baren och gångstrofen i restaurangen. Det drog ner lite på stämningen för man fick inte den där privata känslan. Idag är det ju väldigt varmt ute och det gjorde sig ju påmint ordentligt inne på restaurangen. Det drar ju också ner lite på helheten då jag tycker att det är godare och trevligare att äta då det inte är så varmt. Maten var annars väldigt god och födelsedagsprinsen vart väldigt nöjd med mat och dryck.

MISSA INTE MINA ANDRA INLÄGG

Mer från  sweetwordsbymirre 

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

4

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *